שאלה חשובה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    מעין
    18/02/2009

שלום רב, לפני 10 חודשים עברתי גרידה בשבוע 14 בעקבות ירידת מים לאחר סיסי שיליה. לאחר הגרידה קיבלתי ווסת, נבדקתי באולטראסאונד לראות שהרחם נקי ושהרירית סדירה ולאחריה התחלתי טיפולי IVF . עברתי שלושה טיפולים ללא הצלחה (IVF-PGD) ובהם רירית הרחם תמיד הגיעה ל- 9-12ממ ותמיד נראתה יפה והווסת היה כבד ומסיבי לאחר כל טיפול. כרגע, אני בהפסקה בין הטיפולים , ואני מבייצת פעם בחודש (אני בודקת בערכת ביוץ) אבל הווסת שלי מאוד חלשה. הפרשות חומות ודמיות אבל מאוד חלשות. אני מנסה להיכנס טבעי ואני מפחדת שהרחם שלי אינו תקין והרירית לא עבה מספיק ושיש הידבקויות. האם יש לי מה לדאוג? אם היו לי בעיות ברחם- הידבקויות וכו' , האם גם בטיפולים רירית הרחם לא הייתה מתעבה? אני מאוד חוששת... .אמא שלי טוענת שאחרי טיפולים הגוף צריך זמן לחזור למה שהיה...היא כמובן לא רופאה..רק אמא ..ועדיין אני מאוד מפחדת. אשמח לדעתך... תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעין שלום

פרופ' שחר קול
    18/02/2009

מציע בדיקת א.ס סביב יום 8 - 9 למחזור כדי לראות את עובי הרירית ומירקמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו