מעט ביציות בכל מחזור טיפול

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מעט ביציות בכל מחזור טיפול
    סיון
    19/02/2009

שלום רב, אני בת 32 נשואה ללא ילדים זה כ 4 שנים וחצי. עברתי מס' הזרעות ולאחריהן הופניתי ל IVF - בטיפול הראשון והשני של ההפריה קיבלתי דקא 3.75 ולאחר מכן מספר פעמים גונל במינון 150IU ולאחר מכן אוביטרל-נצפו זקיקים גדולים ויפים כ 20 ונשאבו רק 4 ביציות בטיפול הראשון והוחזר עובר 1 יפה שלא נקלט ב הפריה השניה אותו דבר רק הוסיפו לטיפול מנוגון-גם הרבה זקיקים יפים ונשאבו רק 6 ביציות-חצים הפריה טבעית וחצים איקסי(מתברר שטבעית יש הפריה יותר טובה) הוחזרו לי 3 עוברים שהרופא הגדיר כבינוניים כי יש לי שחלות פוליציסטיות(לפי דעתי הוא טועה כ בהפריה ראשונה העובר היה מצוין) עתה אני שבוע אחרי החזרה של הפריה שלישית- טופלתי ללא דקא גונל מיום שלישי למחזור ולאחר מכן צטרוטייד+מנוגון ,אוביטרל. השאיבה הניבה ביצית אחת-שבנס שרדה לעובר יפה ועכשיו אני ממתינה. האם יש הסבר לתופעה זו?האם תמיד יהיו לי הרבה זקיקים ללא הרבה ביציות? כל טיפול אצטרך לעבור שאיבה? לי זה מאוד קשה מאחר ואחרי כל שאיבה יש לי עצירות שנמשכת שבוע(שכתי לציין שאני לוקחת 2 אנדומטרין ליום)אני שותה הרבה מים לפי עצת הרופא. בנוסף לכל הנ"ל אני סובלת כרגע משפעת ושיעולים וכאבי גרון ללא חום-האם זה הרס את הטיפול? סליחה על כ"כ הרבה שאלות,אשמח לתגובה, הלחוצה סיון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיוון שלום

פרופ' שחר קול
    19/02/2009

שיעול וכאבי גרון לא ישפיעו על התוצאות.
    גם מעובר אחד ניתן להשיג הריון.
    כנראה שאת מייצרת מעט ביציות, וזו עובדה שלא ניתן לשנות אותה ע"י פרוטוקול גירוי זה או אחר.
    מכיוון שאת צעירה יש לך סיכוי טוב להרות גם בנוכחות מיעוט ביציות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המהירה, והכנה

סיון
    19/02/2009

תודה על התשובה המהירה, והכנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו