מה קורה לאחר החזרת עוברים?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מה קורה לאחר החזרת עוברים?
    לימור
    19/02/2009

בהנחה שהעוברים ממשיכים את החלוקה ברחם... כמה זמן לוקח להם להתחלק? עד כמה תאים הם מגיעים לפני השרשה? ולמה לא מומלץ בימים ה"קריטים" שבהם הם אמורים להשתרש לנוח? תודה מראש לימור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לימור

ד''ר דוד ישי
    19/02/2009

עד ההשרשה - ביום ה 5-6 לחייו , מגיע מס' התאים של העובר לכמה מאות . בשלב הזה יוצא העובר מתוך המעטפת שלו ומשתרש
    אין שום הוכחה מדעית לכך שמנוחה מגדילה את הסיכוי להריון. בכ"ז , ביחידה שאני עובד בה , אנחנו ממליצים לנוח ( בשום אופן לא לשכב ) עד היום ה 5-6 .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך ללימור

עדי
    20/02/2009

גם לי הוחזרו 2 עוברים קפואים בני 8 תאים ביום רביעי על בסיס ביוץ טבעי, 1.מהרגע שהגעתי הביתה ישבתי על הספה עם הרגליים למעלה וקצת השענות לאחר מלבד שישנתי אחהצ כשעתיים, 2.האם זה נורא ששכבתי אחהצ חוץ מבלילה? זה שאני קמה הרבה אם לשירותים ואם להכין אוכל או לשתות זה בסדר? 3. אני מבינה שההשרשה מתקיימת היום או מחר האם יש משהוו שכדאי לעשות/לא לעשות כדי להגדיל את הסיכויי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעדי - שאלת את שאלת מיליון הדולר(-:

לימור
    20/02/2009

הלוואי ויכולנו לדעת מה קורה שם.... יכולה להגיד לך שחוץ מביום הראשון שנחתי כל השאר אני עובדת כרגיל.... יש לי עוד שני ילדים בבית ומנוחה .... איך להגיד זה פנטזיה.... שיהיה לנו בהצלחה... אני יום לפניך....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לימור

ד''ר דוד ישי
    20/02/2009

כל מה שעשית זה בסדר. הצלחת הטיפול אינה תלויה במה שתעשי או לא תעשי. תהיי רגועה ואופטימית והסיכויים יגדלו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו