לד"ר ישי היקר

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לד"ר ישי היקר
    לימונית
    19/02/2009

ד"ר ישי ערב טוב, בא. ס. היום נצפו כ-6 זקיקים, בגדלים של 14, 15, ו-12 (לא זוכרת בדיוק כמה 14 וכמה 15). להלן תוצאות בדיקות הדם מהיום: הערה ערכי נורמה יחידות תוצאה שם בדיקה 1 11.6- 1.1 IU/L 0.9 LH 2 1500- 0 pmol/L 2096 ESTRADIOL (E-2) 3 76.0- 19.0 nmol/L 4.5 PROGESTERONE בינתיים, אני אמורה לבוא להמשך בדיקות המעקב ביום א'. 1) האם לא מאוחר? מתי לדעתך תהיה השאיבה? 2) האם הערכים מתאימים? במיוחד הפרוגסטרון - האם הוא לא גבוה עדיין? מלבד זאת, אני קצת מודאגת, כי אני מבינה שאם אבוא לבדיקות ביום א', זה אומר שהשאיבה לא תהיה לפני יום ג'. אשמח מאוד מכך שהשאיבה ביום ג',על ידך, אבל קצת נלחצת מזה שאם כך - ההחזרה תיעשה ביום ה'.... וכל כך רציתי שאתה תחזיר לי... שיהיה לך המשך ערב נפלא לימונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר ישי היקר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספת חשובה - עובי הרירית

לימונית
    19/02/2009

ד"ר ישי, שכחתי לציין את עובי הרירית. רירית בעובי 8.1, אך ד"ר ארנון ציינה בפניי שהיא אינה סדירה. בתודה מראש, לימונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו