החזרת עוברים-בבקשה דחוף

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• החזרת עוברים-בבקשה דחוף
    גליה
    19/02/2009

שלום לד"ר אני נמצאת כרגע לפני החזרת עוברים מוקפאים בביוץ טבעי. אתמול עשיתי אולטרסאונד והזקיק היה בגודל 17, רירית 8.7. היום בבוקר עשיתי בדיקות דם והפרוגסטרון היה 9.1, E2 392, LH 22.2 הרופא שלי אמר שכנראה בייצתי אתמול בלילה ושנעשה החזרה ביום א' זו פעם ראשונה שאני הולכת לרופא הזה. עד עכשיו הייתי רגילה שהביוץ שלי הוא ביום ה-17 ולא ה-13 כמו עכשיו. חוץ מזה עד עכשיו במעקבים עשו לי אולטראסונד עד שלא ראו זקיק. הרופא שלי אמר שאין צורך בבדיקה נוספת. נראה לי מאד מוזר שהביוץ כ"כ הקדים ואני מפחדת שנעשה החזרה מוקדם מידי. בבקשה עיזרו לי עם איזשהו הסבר על העניין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החזרת עוברים-בבקשה דחוף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גליה שלום

פרופ' שחר קול
    20/02/2009

המידע חסר. כדי לבצע מחזור הפשרה על בסיס ביוץ טיבעי יש לבצע מעקב תכוף יותר.
    על בסיס המידע החלקי הקיים, הרופא שלך כנראה צודק.
    מציע לבצע מחזורי הפשרה על בסיס טיפול תרופתי להכנת הרחם. פשוט יותר, נוח, תיזמון מדויק, בלי לבטים מיותרים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגליה

עדי
    20/02/2009

החזירו לי עוברים ביום רביעי על בסיס טבעי והייתי לחוצה בדיוק כמוך מהפספוס של הביוץ שאצלי הוא הופיע הפעם ביום ה17 לפי האולטראסאונד ובדיקות הדם כשבדרך כללל מוקדם יותר ובנוסף הרופא אמר שהביוץ הוא ביום הבדיקה למרות שהזקיק עדיין לא נעלם אבל היה גדול 21 וזו שעשתה לי אמרה שהביוץ היה יום קודם וממש נלחצתי אבל נאמר לי פה בפורום על ידי אחד הרופאים שגם אם יש סטייה של ההחזרה ביום לכאן או לכאן זה לא נורא אז מקווה שלא היתה סטייה ואם כן שזה באמת לא נורא. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושיהיה בהצלחה ..הלוואי הלוואי

גליה
    21/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו