איקקלומין

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• איקקלומין
    מילקשייק
    19/02/2009

שלום, אני נמצאת בטיפול שלישי של איקקלומין. מחזור ב-8.2. בבדיקת האולטרסאונד היום נצפו 2 זקיקים בגודל 15 וכל השאר קטנים וכן הייתה רירית של 5 מ"מ. כמו כן בבדיקת הדם נתקבלו התוצאות הבאות: 1 11.6- 1.1 IU/L 17.6 LH 2 1500- 0 pmol/L 690 ESTRADIOL (E-2) 3 76.0- 19.0 nmol/L 2.6 PROGESTERONE נתבקשתי להזריק אוביטרל ביום שבת ולעשות הזרעה ביום א' וביום ב'. לאור התוצאות הללו יש לי מס' שאלות: 1. האם בכלל כדאי לעשות את ההזרעות לאור העובדה שהרירית היא כל כך דקה והזקיקים הינם קטנים? 2. האם יש עוד סיכוי שהרירית תתעבה ביומיים הקרובים וכן הזקיקים יגדלו, עד למועד זריקת האוביטרל? 3. עפ"י תוצאות בדיקת הדם ניתן לראות כי ישנן ערכים הנמצאים מעבר לתחום הנדרש. האם תוכל להסביר לי בבקשה מה זה אומר? אני פשוט חזרתי היום מאד מיואשת, ומרגישה שכלל אין סיכוי להיריון בפעם זו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איקקלומין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רויטל שלום

פרופ' שחר קול
    20/02/2009

1. כן
    2. כן
    3. התחום נקבע למחזור טבעי, ללא קשר לטיפול שאת מקבלת, לכן אין טעם להתייחס אליו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו