הריון תקין?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הריון תקין?
    sivan_s3
    20/02/2009

ב - 1.2.09 החזירו לי שני מוקפאים. ב - 12.2.09 בטא - 106. ב - 16.2.09 בטא - 820. ב - 19.2.09 בטא - 3367 (הבדיקה נעשתה בשל דימום קל שהופיע בבוקר הבדיקה). האם ההריון תקין עד כה? באיזה שבוע אני? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון תקין?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לסיוון

לירוני
    20/02/2009

גם לי החזירו שני עוברים ב 1.2 והבטא שלי הכפילה את עצמה אין לך מה לדאוג. מתי את הולכת לא.ס? אני מה זה במתח וצה לראות כבר את שקי ההריון ודופק...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את יודעת באיזה שבוע את?

sivan_s3
    20/02/2009

הבנתי ש U.S עושים בשבוע 7, אני חושבת שאני בסוף שבוע 4. יש לי עוד בדיקת בטא אחת השבוע ואז הרופא שלי בטח ידריך אותי לגבי ההמשך. נרשמת כבר למעקב הריון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסיוון

לירוני
    21/02/2009

אני בשבוע 5+3 לא נרשמתי למעקב הריון עד שישחררו אותי מהיחידה לIVF.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום סיון

ד''ר דוד ישי
    20/02/2009

את גיל ההריון מחשבים מ 16 יום לפני ההחזרה. עלית הבטא תקינה. זה כל מה שאפשר להגיד על הריון בשלב הזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו