מבולבלת...

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מבולבלת...
    חני
    20/02/2009

שלום! אני בת 27 בעלי בן 29 ואנו מנסים להרות במשך שנה וקצת. בעלי ביצע בדיקת זרע וכל הערכים שהתקבלו היו תקינים פרט למבנה הזרע רק 4% של זרע היה תקין(96%פטולוגיות ראש/זנב). אני בצעתי בדיקות הורמונליות שהיו תקינות.אצלי קיימת בעיה של מחזור שאינו סדיר ומדי פעם מופיעות ציסטות בשחלה שמאלית, שעוברות ללא כל התערבות. תוצאות אולטרסאונד של רחם: רחם קשתי. מחיצה באורך 7 מ"מ וחלל הרחם ללא מחיצה באורך 29מ"מ. בשחלה שמאלית ציסטה עכורה ללא זרימת דם, יכולה להתאים לאנדומטריומה קטנה. ***לפני כן ביצעתי שני הזרעות שלא הצילחו:-( . כיום אני בהפסקה מהטיפולים כי יש לי ציסטה בגודל 5 ס"מ בשחלה שמאלית. 1. האם כדאי לבצע לבעלי בירור מול אורולוג לגבי תוצאות בדיקת זרע? 2. אילו בדיקות עלי לעבור או מה עלי לעשות לאור תוצאות הבדיקות שלי? 3.אני מרגישה כאבים בצד שמאל.כדאי לפנות לרופא לבירור גודל הציסטה או להתאפק עד שיגיע המחזור ואז לבדוק?תודה חני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלת...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חני שלום

פרופ' שחר קול
    20/02/2009

1. כן
    2. צילום רחם
    3. אם הכאב ניסבל, להמתין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על תשובתך!

חני
    22/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו