לד"ר ישי היקר - ש. שלא נענתה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לד"ר ישי היקר - ש. שלא נענתה
    לימונית
    20/02/2009

ד"ר ישי ערב טוב, בא. ס. ביום ד' ה-19/02 נצפו כ-6 זקיקים, בגדלים של 14, 15, ו-12 (לא זוכרת בדיוק כמה 14 וכמה 15). עובי רירית: 8.1 להלן תוצאות בדיקות הדם מאותו היום: 1 11.6- 1.1 IU/L 0.9 LH 2 1500- 0 pmol/L 2096 ESTRADIOL (E-2) 3 76.0- 19.0 nmol/L 4.5 PROGESTERONE בינתיים, אני אמורה לבוא להמשך בדיקות המעקב ביום א'. 1) האם לא מאוחר? מתי לדעתך תהיה השאיבה? 2) האם הערכים מתאימים? במיוחד הפרוגסטרון - האם הוא לא גבוה עדיין? מלבד זאת, אני קצת מודאגת, כי אני מבינה שאם אבוא לבדיקות ביום א', זה אומר שהשאיבה לא תהיה לפני יום ג'. אמנם אשמח מאוד מכך שהשאיבה תהיה ביום ג', על ידך, אבל קצת נלחצת מזה שאם כך - ההחזרה תיעשה ביום ה'.... וכל כך רציתי שאתה תחזיר לי... שיהיה לך המשך ערב נפלא לימונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום למונית

ד''ר דוד ישי
    20/02/2009

ההורמונים ברמה טובה. הפרוגסטרון אכן מעט גבוה אבל להערכתי ללא משמעות. יום ראשון זה לא מאוחר. מצטער על יום ה' .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו