רירית רחם דקה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• רירית רחם דקה
    אנה
    20/02/2009

שלום אני מנסה להיכנס להריון ראשון מזה שנה, ללא הצלחה. הובחנה אצלי רירית רחם דקה ששיאה בזמן ביוץ מגיע ל-3.8 מ"מ ביוץ תקין, זרע תקין, הורמונים תקינים, מעולם לא עברתי הפלה. עברתי חודשיים של טיפול בזריקות גונל אף שלא שיפרו כלל את הרירית. עברתי היסטוסקופיה בה גם גירדו את רירית הרחם ממצאי הבדיקה היו רירית אטרופית עם מעט נוזל בחלל הרחם נשלחה ביופסיה שיצאה תקין באותו חודש היה הריון כימי למיטב הבנתי הבעיה שלי די נדירה ולא פתירה בחודש הקרוב אני אמורה לשלב בין הזריקות לבין טיפול בסילדנפיל ואגינלי אם זה לא יעזור הרופא שלי ממליץ על גרידה, ואם זה לא יעזור הוא ממליץ על פונדקאות האם המצב עד כדי כך חמור? האם יש טיפול נוסף שכדאי לי לנסות? מיותר לציין עד כמה אני עצובה ודואגת תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רירית רחם דקה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנה שלום

פרופ' שחר קול
    21/02/2009

אם ויאגרה נרתיקית לא תניב תוצאות - דומה שהרפואה הרגילה מיצתה את האפשרויות.
    יש לשקול רפואה אלטרטיבית.
    אולי דיקור סיני?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני ממליצה לך לאכול הרבה סלק!!!!!!!

טל
    21/02/2009

לי זה מאד עזר בבעיה של רירית דקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו