מה עושים?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מה עושים?
    שרון
    21/02/2009

רופאים יקרים שלום בתחילת השבוע פניתי לפורום עם הפניה הנ"ל: ב-31.12 החל דימום שנראה היה כמו מחזור שהתברר בדיעבד כהפלה טבעית (על פי בדיקת דם). ב- 24.1 החל דימום שלפי מה שהבנתי גם לא מחזור אל התנקות של הרחם מההריון. ב- 25.1 הבטא ירד ל- 2. לדימום האחרון התייחסתי כאל מחזור וספרתי ימים עד לביוץ המשוער (בדרך כלל מחזור סדיר של 28 יום).ביום ה- 12 התחלתי בדיקות ביוץ בייתיות כשביום ה- 14 הבדיקה יצאה חיובית ממש כמו מדי חודש...(כלומר הביוץ ביום ה- 15, 16). היום, כלומר ביום ה- 23 למחזור החלו הפרשות חומות כמו התחלה של מחזור... מיום ראשון בערב עד היום (כשהיום זה היום ה- 29 למחזור) ממשיכה ההפרשה ה"חומה" כשזה גם הולך ויורד (היום ואתמול היה ממש ממש ממש מעט). האם לעשות בדיקת הריון? האם יתכן שזו השרשה? ללכת לרופא שלי? מתי כדאי לי לעשות בדיקה על פי הדימום האחרון (שכנראה אינו מחזור...?)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה עושים?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום יפית

ד''ר דוד ישי
    21/02/2009

אחרי הפלה יש הרבה פעמים קצת בלאגן עם הביוץ והוסת. ולכן לא הייתי מסתמך על החישובים שמסתמכים על המחזורים הרגילים. עם דימום כזה יש בהחלט מקום להבדק ולעשות בדיקת הריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו