דחוף

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דחוף
    יעלי
    22/02/2009

אני אחרי IVF והחזרת 3 עוברים טריים. אמורה לבצע בטא מחר אבל משהו מטריד אותי בינתיים אתמול בעת ניסיון לשבת בשירותים (הפעלתי מעט לחץ כרגיל) צצו כאבי תופת בתחתית הבטן ממש באיזור הרחם באמצע ובנרתיק (לא יודעת אם כאבים עצמאיים או רק כאב שמקריןם לנרתיק אבל זה כאב מאד מאד). רק אחרי כעשרים דקות כל הבלגן החל לחלוף ממש היה קשה לי לעשות פיפי או כל דבר אחר גם פוזיציות מסוימות בישיבה הכאיבו לי. לאורך כל התקופה מאז ההחזרה לא היו כאבים דומים רק פה ושם דקירות בשחלות בקטנה. מה זה יכול להיות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנני שלום

פרופ' שחר קול
    22/02/2009

יש לבדוק כדי להגיע לאבחנה. אין לשלול מעורבות של מע' עיכול.
    .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה הכוונה מעורבות של מערכת העיכול?

טלי
    22/02/2009

כתוצאה מהתרופות? מה צריך לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה. אשמח לתשובתך. תודה.

טלי
    23/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מציע לפנות לרופא לבדיקה

פרופ' שחר קול
    23/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו