מה עכשיו???

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מה עכשיו???
    מאיה
    22/02/2009

בת 31, מחזור סדיר, פרופיל הורמונלי תקין, צילום רחם תקין. לאחר 7 כשלונות בהזרעות ו - 2 כשלונות הפריה. ב- IVF הושגו 14 עוברים באיכות טובה מאוד, ולמרות איכות העוברים ועובי רירית תקין בשתי ההחזרות (אחת של טריים ושניה של מוקפאים), כולל תמיכה מתאימה - אין הריון. מה עכשיו?? מה אפשר לעשות כדי להעלות את סיכויי ההצלחה? אודה על קבלת חוות דעתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה עכשיו???

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאיה שלום,

שני
    22/02/2009

גם אני בטיפולי פוריות, ולכן פניתי אליך, אם אפשר... הרופא שלי המליץ לי לעבור ל - IVF ואני מאד חוששת בעיקר מתופעות הלוואי של ההורמונים הניתנים בטיפולי IVF ובעיקר אני פוחדת מהשמנה. האם אכן עלית במשקל בטיפולי IVF? והאם עולים במשקל, לדעתך, בגלל שאוכלים יותר, או בגלל שההורמונים גורמים לכך בלי קשר לכמה אוכלים? אשמח אם תוכלי ובעיקר תרצי להשיב לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום מאיה

ד''ר דוד ישי
    22/02/2009

יש כל מיני דברים שלא הוכחה יעילותם. אם את רוצה תשובה אמיתית. בשלב הזה פשוט להמשיך בסבלנות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיכל

מאיה
    22/02/2009

אני רזה, ולא עליתי במשקל. ישנם שלבים בטיפול שההורמונים בשיאם ואז התיאבון קצת עולה, וגם מחפשים קצת נחמה בגלל כל הקושי בדברים המתוקים.... אבל עם קצת תשומת לב למה שאוכלים, אפשר למנוע את העליה במשקל. בזמן גירוי שחלות (בערך שבועיים) צריך לשתות המון, ואז בגלל הנוזלים יש עליה של קילו אחד אולי, שיורד לאחר ההזרעה/שאיבה. לסיכום - ההשמנה היא לדעתי לא מההורמונים, אלא מאכילה מרובה. שיהיה לך בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו