גליצרין בתחילת הריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• גליצרין בתחילת הריון
    עינת
    22/02/2009

אני 4 ימים אחרי החזרת עוברים האם מותר להשתמש בנר גליצרין? זה לא מסכן את ההשרשה או את ההריון במידה והיתה כבר השרשה? האם העובדה שכבר 5 ימים לא נכנסתי לשירותים עשויה לסכן את ההריון, הבנתי שיש רעלים שנשארו ולא יצאו ויכולים להיות מזיקים וכן העובדה שהקיבה מלאה יכולה ללחוץ על הרחם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גליצרין בתחילת הריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום עינת

ד''ר דוד ישי
    22/02/2009

אין כאן שום עניין של רעלים. העצירות פשוט מחמירה את עצמה אם לא מטפלים בה. את יכולה לקחת גליצרין ללא חשש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת, תודה מראש!

עינת
    22/02/2009

לגבי הרעלים, ניסיתי לבדוק הבוקר באינטרנט לגבי עצירות בהריון וכתוב "אם האישה תיקח משלשלים, הדבר עלול להסתיים בהפלה, כמו כן חוקן עלול לגרום להפלה. מצד שני מעיים מלאים בפסולת עלולים לגרום לחסימות קשות שלא יאפשרו אכילה תקינה ואפילו יגרמו ללחצים על הרחם ולהפלה". האם מדובר בחודשים מתקדמים יותר או שזה לא נכון בכלל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום עינת

ד''ר דוד ישי
    22/02/2009

לא ברור לי מה המקור לדברים שציטטת . הם נראים לי מופרכים לחלוטין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו