מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תוצאת בטא ראשונההריונית23/02/2009
שלום לך ד''ר קול או ד''ר ישי אשמח עם תענו לי שניכם מה דעתכם.. בתאריך 5.2 עברתי שאיבה של 12 בייציות מתוכן הופרו 7 בייציות דרך icci מתוכם הוחזרו 2 עוברים בתאריך 8.2 אחד היה 6 תאים השני 7 תאים..שאר העוברים לא שרדו עד להקפאה... אתמול ב 22.2 עשיתי בטא ראשונה והיא 273 השאלה באיזה שבוע אני בדיוק... והאם הבטא שיצא היא בסדר ליום ה14 להחזרה? ועוד שאלה יש לי כבר שבוע כאביי גב תחתון שלפעמים נמשכים חצי יום בלי הפסקה ואז נעלמים כאילו לא היו העם זה תופעה של ההריון? תודה רבה מראש מחכה לתשובה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריונית שלום
פרופ' שחר קול23/02/2009נושא גיל ההריון נדון פעמים רבות בפורום זה, אני עייני בתשובות קודמות.
הבטא - טובה מאוד!
הכאבים לא קשורים להריון הצעיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך ד''ר קול
הריונית23/02/2009הכאבים האלה בגב תחתון כבר שבוע אצלי ככה בחיים זה לא היה לי אפילו לקראת המחזור הייה כואב לי בבטן תחתונה זה כן אבל בחיים לא גב תחתון.. ובבקשה ממך אני כבר פעם שלישית מבקשת רופאים להגיד לי את שבוע ההריון שלי במדוייק ואתם לא עוזרים לי בזה... אין לי מושג מה היה כתוב פה לפניי בפורום כול אחת והגוף שלה... היום ביצעתי עוד בדיקת בטא העם היא צריכה לעלות בערך ב135 בנוסף ל273 שהיה אתמול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה להריונית
סקרנית23/02/2009מזל טוב! את בשבוע 4 + 4 ימים פשוט מפחיתים שבועיים מיום השאיבה ע"מ לקבל תאריך וסת אחרון ( התאריך מתוקן כי עשית IVF) 22.01.09 זה התאריך של "הווסת האחרון" שלך. בהצלחה בהמשך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד''ר קול בטא שנייה
הריונית23/02/2009אתמול הבטא היית 273 והיום היא 439.5 האם העלייה בסדר? נלחצתי מכאבי הגב התחתון ורצתי ליראות שיש עלייה בבטא.... האם הבטא בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה שמישהו מהרופאים יענה
הריונית24/02/2009מחכה לחוות דעתו של אחד הרופאים האם הבטא עלה יפה ביום אחד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתירגעי
טלי24/02/2009הבטא עלתה כמו שצריך. הל בסדר!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביקשתי חוות דעת רפואית............
הריונית24/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על החוצפה
טלי24/02/2009באמת סליחה שהרגעתי אותך, מתנצלת ומתחרטת מעומק נשמתי . זה פורום שלפעמים גם בנות , נותנות דיעה או תשובה מניסיונן האישי . גם אני הייתי בפניקה בנושא של בטא , הרבה בנות פה הרגיעו אותי. לאף אחת לא עניתי כך, בכל מקרה חבל להתעצבן אני בשבוע 11 להריוני ...וזו הדאגה שלי בטח לא הבטא שלך ...................., תמתיני לרופא !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלטלי
הריונית24/02/2009מצטערת עם נפגעת זאת לא היית הכוונה שלי התכוונתי שרציתי חוות דעת של רופא כי זאת הפריה ראשונה שכניראה הצליחה ואני בלחץ אטומי ואני שמה לב לכול כאב או דקירה או משהו כזה... תודה באמת שענית לי חמודה לא התכוונתי לפגוע מחר יש לי שוב בטא ואני בלחץ כי אין לי שום סימנים כבר גם כאביי גב נעלמו כלא היו ואני ממש ממש לא מרגישה את ההריון.... שיהיה לך מזל טוב והרבה אושר בהריונך שמרי על עצמך ועל העובר ושוב סליחה עם נפגעת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכל המעוניינות והמגיבות
דניאל24/02/2009אתן כלכן חמודות אמיתיות סה"כ כולנו בני-אדם ובמקרה שלכן אנשים טובים יש הרבה מתח - התרגשות ותסכול בפורום הזה אז כל הכבוד על העזרה וההתנצלות, נחמד לראות שיש עוד בני אדם במדינה בהצלחה לכולכן ממני...עדיין מנסה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבטא בסדר
פרופ' שחר קול24/02/2009יש לעקוב לאחר יומיים, לא לאחר יום אחד...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)