דימום תשעה ימים אחרי הזרעה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דימום תשעה ימים אחרי הזרעה
    שחר
    23/02/2009

היום בבוקר קיבלתי מחזור. תשעה ימים בלבד אחרי ההזרעה השנייה. אחרי הזרקה של גונל 112. ו-125. שלושה זקיקים וציסטות, עם חשד לדרמואיד. אוביטרל ב-10.2 וב-12.2, 13.2 הזרעות (בלי בדיקת דם, היה שבתון, רק על סמך גודל זקיקים). אני לא מבינה. רק יודעת שביקשתי מהרופא תמיכה כי חודש שעבר הופיעו לי הכתמות יומיים עד שהגיע המחזור (לאחר הזרעות ואוביטרל) וגם בגלל מחזור לא תמיד סדיר, והוא אמר שלא חייבת, שזו לא סיבה, שאני אחליט, אבל ב א מ ת אין טעם לקחת. .. ועכשיו מצטערת שלא הקשבתי לעצמי. זו ההזרעה השישית, פעם ראשונה עם גונל ואני בת 41. למה מחזור כל-כך מוקדם? האם למשיך עם הזרעות או לעבור להפריה? החודש ממש יום לפני התחלת הזריקות עברתי היסטרוסקופיה, בשל פוליפ של 0.5 ס"מ על בסיס רחב בדופן אחורית, בוצע רידוד. מה ההבדל בין רידוד להוצאת הפוליפ, והאם יש קשר לדימום המוקדם? אני די מיואשת הבוקר. תודה על הפורום ועל התשובות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחר שלום

פרופ' שחר קול
    23/02/2009

יש מקום אולי לעוד ניסיון על בסיס גונל, ובהמשך - IVF
    לגבי הפוליפ - לא ברור מה נמצא ומה עשו. לא מכיר המונח "רידוד".

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו