האם 2 ציסטות בשחלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• האם 2 ציסטות בשחלה
    שני
    23/02/2009

שנוצרו לאחר טיפול בגונל F יכולות לגרום לעליה במשקל של 1 ק"ג?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם 2 ציסטות בשחלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום מיכל

ד''ר דוד ישי
    23/02/2009

לא. אבל צבירת הנוזלים בהשפעת הרמות הגבוהות של ההורמונין , כן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר דוד ישי ,

שני
    25/02/2009

בהמשך לשאלתי הקודמת, 1) איך יודעים אם יש צבירת נוזלים בהשפעת ההורמונים? 2) איך מורידים משקל שעלה בעקבות צבירת נוזלים אלה? (אני כבר חודש בלי גונל ועדיין המשקל לא יורד, ולא , לא אכלתי יותר -ככה שזה בטוח לא מאוכל).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום מיכל

ד''ר דוד ישי
    26/02/2009

קשה לבדוק את זה , אבל הגוף נפטר מהנוזלים די מהר לאחר שהשפעת ההורמונים פגה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

שני
    26/02/2009

אציין כי זה החודש החמישי שאני מזריקה גונל ועד כה הנפיחות והעליה במשקל היו קורות בימים שהייתי מזריקה, אבל כאשר קיבלתי מחזור, כל הנפיחות העליה במשקל היו יורדות מיד. החודש זה החודש החמישי, אכן התנפחתי ועליתי 2 ק"ג בזמן הזריקות, אבל בשונה מחודשים קודמים, כשקיבלתי מחזור לפני שמונה ימים, הנפיחות נשארה וגם העליה במשקל נשארה. אכלתי החודש כמו תמיד, מדוד, מבוקר ולמרות זאת עליתי. מאחר וגם בחודשים קודמים קרה לי שעליתי, אבל מיד עם קבלת המחזור ירדתי הכל , גם את הנפיחות, חשבתי שגם החודש זה ככה. הנפיחות בבטן נוראית, המכנסיים מתפוצצות עלי ולמרות שאני בקושי אוכלת בימים האחרונים כי אני מנסה לרדת את מה שעליתי, אני תקועה, המשקל לא זז. 1) מתי הנפיחות הזו תרד מהבטן שלי? זה ממש נורא. עוד מעט אין לי מכנסים ללבוש. 2) למה החודש הנפיחות הזו לא יורדת ממני? אומנם יש לי שתי ציסטות, אבל הבנתי שאין קשר לעליה במשקל, וגירוי יתר בדקתי ואין לי. 3) מה אפשר לעשות כדי להוריד במהירות את הנפיחות והמשקל? 4) מדוע בלתי אפשרי להוריד את 2 הק"ג האלה שבעבר - לפני הטיפולים- להוריד 2 ק"ג היה הולך לי תוך שבוע-שבועיים? למה אי אפשר להוריד אותם כעת???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו