מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם 2 ציסטות בשחלהשני23/02/2009
שנוצרו לאחר טיפול בגונל F יכולות לגרום לעליה במשקל של 1 ק"ג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיכל
ד''ר דוד ישי23/02/2009לא. אבל צבירת הנוזלים בהשפעת הרמות הגבוהות של ההורמונין , כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר דוד ישי ,
שני25/02/2009בהמשך לשאלתי הקודמת, 1) איך יודעים אם יש צבירת נוזלים בהשפעת ההורמונים? 2) איך מורידים משקל שעלה בעקבות צבירת נוזלים אלה? (אני כבר חודש בלי גונל ועדיין המשקל לא יורד, ולא , לא אכלתי יותר -ככה שזה בטוח לא מאוכל).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מיכל
ד''ר דוד ישי26/02/2009קשה לבדוק את זה , אבל הגוף נפטר מהנוזלים די מהר לאחר שהשפעת ההורמונים פגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
שני26/02/2009אציין כי זה החודש החמישי שאני מזריקה גונל ועד כה הנפיחות והעליה במשקל היו קורות בימים שהייתי מזריקה, אבל כאשר קיבלתי מחזור, כל הנפיחות העליה במשקל היו יורדות מיד. החודש זה החודש החמישי, אכן התנפחתי ועליתי 2 ק"ג בזמן הזריקות, אבל בשונה מחודשים קודמים, כשקיבלתי מחזור לפני שמונה ימים, הנפיחות נשארה וגם העליה במשקל נשארה. אכלתי החודש כמו תמיד, מדוד, מבוקר ולמרות זאת עליתי. מאחר וגם בחודשים קודמים קרה לי שעליתי, אבל מיד עם קבלת המחזור ירדתי הכל , גם את הנפיחות, חשבתי שגם החודש זה ככה. הנפיחות בבטן נוראית, המכנסיים מתפוצצות עלי ולמרות שאני בקושי אוכלת בימים האחרונים כי אני מנסה לרדת את מה שעליתי, אני תקועה, המשקל לא זז. 1) מתי הנפיחות הזו תרד מהבטן שלי? זה ממש נורא. עוד מעט אין לי מכנסים ללבוש. 2) למה החודש הנפיחות הזו לא יורדת ממני? אומנם יש לי שתי ציסטות, אבל הבנתי שאין קשר לעליה במשקל, וגירוי יתר בדקתי ואין לי. 3) מה אפשר לעשות כדי להוריד במהירות את הנפיחות והמשקל? 4) מדוע בלתי אפשרי להוריד את 2 הק"ג האלה שבעבר - לפני הטיפולים- להוריד 2 ק"ג היה הולך לי תוך שבוע-שבועיים? למה אי אפשר להוריד אותם כעת???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)