תודה תודה ושוב תודה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תודה תודה ושוב תודה
    יפית
    24/02/2009

לד"ר שחר קול וד"ר דוד ישי היקרים! אתמול בבוקר גיליתי שאני בהריון. אין מאושרת ממני. אני מקוה ב"ה שהכל תקין ושאני אעבור הכל בשלום עד הסוף...מדובר בהריון ספונטני אך אני חייבת לציין שבחודשים האחרונים הסתייעתי רבות בפורום הזה וכאחת שנהנת רבות מפורומים בנושאים רבים ומגוונים אני חייבת לציין לשבח את פעילותכם המדהימה בפורום זה. אחרי הכל הנושא של הפורום הוא כ"כ רגיש ואתם עושים כאן עבודת קודש מדהימה ומספקים תשובות מהירות, מקצועיות ולעיתים אפילו חמות, מלטפות ומרגיעות. קשה למצוא היום רופאים מדהימים כמוכם! חזקו ואמצו! ואני מאחלת לכל הגולשים בפורום שגם אתם, כמוני, תפרדו מהפורום הזה לפורום שמח יותר של הריון ולידה! בהצלחה לכולם!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תודה תודה ושוב תודה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה מקרב לב.

פרופ' שחר קול
    24/02/2009

באיחולי הצלחה בהריון, ולידה קלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יפית כיף לקרוא פידבק כזה

בתאל
    24/02/2009

ואמן שלכולנו כאן תעבורנה לפורום ההריון אמן ושיהיה לך בהצלחה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו