נסיונות כושלים של הפרית מבחנה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• נסיונות כושלים של הפרית מבחנה
    נינה
    24/02/2009

לרופאים שלום רב, שמי נינה. אני בת 35 וחצי. נשואה 16 שנה . יש לי ילד מקסים מטיפולי הפרית מבחנה והוא כיום בן 12 כבר שנים ארוכות מנסה להביא את הילד השני ולא מצליחה אני אחרי 16 ניסיונות כושלים של טיפולים שמלווים בהרבה יאוש, צער, אכזבה וכאב נפשי . עלי לציין כי איכות זרעו של בעלי באיכות מאוד גרועה אנו מטופלים כרגע בהרצליה מדיקל סנטר ונעזרים במיון תאי זרע בהגדלה בשיטת פרופ' בר טוב. אנו על סף ייאוש וכאב רב לא יודעים מה לעשות ומעוניינים מאוד מאוד לחוות שנית את חווית ההורות . אנא תנו לי עצה מה עלי לעשות לעזוב את הבית חולים? או להמשיך בו את הטיפולים? או מה סיכויי האמיתיים להכנס להריון? אנא עיזרו לי בבקשה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נינה שלום

פרופ' שחר קול
    24/02/2009

באופן כללי, אם היה הריון מטיפולי IVF (האם אז בוצע מיון תאי זרע לפי שיטת פרופ' ברטוב???) יש סיכוי סביר להריון נוסף, בעיקר בגילך הצעיר יחסית.
    באופן ספציפי, יש לראות את כל המידע הרפואי כדי לייעץ באופן אישי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו