שלום רב לדר' :)))

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שלום רב לדר' :)))
    MEEE
    24/02/2009

אז ככה... עברתי גרידה מלפני שבוע ויומיים בשל הפסקת דופק בשבוע 7 לפני יומיים התחלתי להרגיש שהכל "חוזר" למקום וסליחה על התיאור החלו לי הפרשות, ואתמול בערב אפילו הפרשה צמיגית שרמזה על ביוץ בדקתי בעזרת ערכת ביוץ ביתית ונמצא כבר שבמשך יומיים אני פס ברור חזק נוסף רציתי לדעת האם אני באמת מבייצת?? או שזה שאריות של ההריון?? האם זה הגיוני ביוץ שבוע לאחר הגרידה? ואם אכן כן... אני אמורה לקבל מחזור תוך 14 יום כרגיל? תודה על תשובך והמשך יום נפלא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב לדר' :)))

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביוץ?

פרופ' שחר קול
    25/02/2009

אם הגרידה בוצעה סמוך למועד היעלמות הדופק - לא סביר שיהיה ביוץ 7 ימים לאחר הגרידה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביוץ? שאלת הבהרה...

MEEE
    25/02/2009

על פי תשובתך הסיכוי לביוץ כשבוע לאחר הגרידה קלוש שאלתי.... מדוע בבדיקות ביוץ ביתי מופיע לי עוד פס ברור ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    26/02/2009

השימוש בערכות הביתיות - בעייתי.
    מציע לוודא ע"י בדיקות דם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו