בבקשה תשובה מכל אחת בפורום שמבינה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בבקשה תשובה מכל אחת בפורום שמבינה
    ג'וווווווו
    25/02/2009

לד"ר הנכבדים. ולבנות בפורום - למי שהיתה במצב דומה... אני יודעת שאתם כל הזמן אומרים לא לעשות בדיקות ביתיות,,, אבל לא יכולתי להתאפק ואתמול עשיתי בדיקה ביתית , קו אחד ממש חזק וקו שני ממש חלש שהופיע אחרי הרבה זמן, האם שאריות של אוביטרל (אוביטרל ב- 12.2.09) האם שלילי ?, האם יש סיכוי להריון.? היום עשיתי בדיקת בטא ומחכה לתשובות !!!! בקוצר רוח!!! בבקשה תשובה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי חמודה

הריונית
    25/02/2009

קודם כול שיהיה לך בהצלחה אני ביום ה12 מהחזרה עשיתי בדיקה בייתית והיא יצאה חיובית וכך גם בדיקת דם להריון.. אני יגיד לך מה שכול רופא יגיד לך עם את עושה ביום ה11 או ה12 בדיקה בייתית ועם היא תצא שלילית על תתיחסי ותמשיכי לחכות לבדיקת דם כי זה הכי אמין אבל עם כבר בדיקת הריון יצאה לך חיובית ומאז האוביטרל עברו לפחות 14 או 15 יום אז את בהריון... בהצלחה חמודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ג'ווווו

ד''ר דוד ישי
    25/02/2009

הבדיקה חיובית והיא לא קשורה לאוביטרל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר שחר קול ולהריונית החמודה !

ג'וווווווו
    26/02/2009

עשיתי בדיקת דם , אני בהריון !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין מאושרת ממני. הבטא - 56 מחזור אחרון - 27.1.09 וזריקת אוביטרל - 12.2.09 אני לא יודעת את יתר תוצאות ההורמונים אבל הרופאה אמרה שההורמונים מעולים. מתי יש לעשות שוב בדיקת דם ? ובאיזה שבוע אני ? האם מחשבים מהיום הראשון של המחזור או מהיום של הזריקת אוביטרל כביכול הביוץ? ולכן בנות הפורום שבע"ה יהיו לכן בשורות טובות - מכל הלב ! אל תפסיקו להתפלל !!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לג'וווווו

ליאת
    28/02/2009

קודם כל מזל טוב! לי הוחזרו עוברים ב-18.2 וביום שני הקרוב אמורה לעשות בדיקת בטא. היום בבוקר עשיתי בדיקת הריון ביתית שזה בעצם יומיים לפני שאמורה לעשות ויצא קו בהיר ביותר כמעט דמיוני, עדיין קשה לי להחליט אם מדמיינת מרוב שרוצה שיהיה קו או באמת קו. האם גם לך היה הקו כל כך חלש?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו