לכל בנות הפורום ולרופא שלום

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לכל בנות הפורום ולרופא שלום
    חסוייה
    25/02/2009

אני מאוד מעוניינת לדעת מה עושים בשבועיים של ההמתנה עד לבדיקת דם שתקבע אם יש הריון או לא? חלק אמרו לי שלתפקד רגיל ויש כאלו שאמרו צריך להיות במנוחה שבועיים מלאים אני כבר לא יודעת מה לעשות אני עשיתי החזרה ביום שלישי ה 17.2 וביום שלישי הקרוב אני אמורה לעשות בדיקת דם אני מאוד מפחדת שיצא שלילי אני כבר עשיתי שתי החזרות בעבר והם נכשלו האם צריך לשמור לא לעשות כלום במשך השבועיים? יש לי 3 ילדים בבית ואני מלבישה את הילד הקטן ועושה כלים תולה כביסה ומקפלת האם זה מונע מלהיכנס להריון? אני לא הרמתי את הילד בכלל כי אמרו לי לא להתאמץ השאלה למה התכוונו. מתה כבר להיות בהריון זה חלום בשבילי הלוואי שיום שלישי יגיע כבר ויצא חיובי. מתי אני יכולה לעשות כבר בדיקה ביתית? עשיתי אתמול ויצא שלילי אבל אני יודעת שעדיין מוקדם אז מתי אפשר לעשות מיום ה 10 להחזרה זה יותר אמין? אם יש בנות שעשו בדיקה ביתית ויצא להם חיובי תכתבו לי מתי עשיתם באיזה יום להחזרה. אשמח לתגובותיכם ובהצלחה לי ולכל ההריוניות שבפורום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ועוד שאלה

דקלה
    25/02/2009

ועוד שאלה - האם הגרוד מתפשט לשאר האזורים בגוף?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום דקלה

ד''ר דוד ישי
    25/02/2009

איזה גרוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום חסויה

ד''ר דוד ישי
    25/02/2009

את בדיקת ההריון צריך לעשות 12 יום לאחר ההחזרה ולא לפני. אין שום הוכחה שמנוחה מגדילה את הסיכויים להריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו