יש לי שאלה אשמח אם תענו לכל הבנות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• יש לי שאלה אשמח אם תענו לכל הבנות
    telisi
    25/02/2009

היי בנות אני התחלתי טיפול IVF ראשון אני בת 29 אשמח לדעת קצת יותר פרטים עם מישהי שעברה טיפול כזה התרופות שאני אמורה להיות מטופלת בהם הם דקפפטיל , גונלF ואוביטרל מהם התופעות לוואי הנילוות ואם הטיפול הוא קשה ? אני בפחד מוות!!!!! עוברת את הטיפול בגלל רמת זרע נמוכה של בעלי אשמח אם תענו בהקדם תודה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסירי דאגה מליבך

מיכל
    25/02/2009

הסירי דאגה מליבך . כמעט ואין תופעות לוואי משמעותיות . תרגישי רגיל לחלוטין. השאיבה - מתבצעת בתהליך של 10 דקות , את מגיעה לחדר ה"ניתוח" מקבלת זריקת הרדמה ונרדמת בשנייה . לאחר מכן את עשוייה להרגיש כאבי מחזור קלים . טיפות אופטלגין מעלימות את הכאב לגמרי . ההחזרה - פשוטה ביותר , לא כואבת , כמו ביקור אצל רופא נשים . לאחר מכן את מרגישה רגיל לחלוטין . המליצו לי ללכת למטפלת אלטרנטיבית , אם את גרה באזור הצפון (קריות - חיפה) אמליץ לך על מטפלת אם תרצי. צריך רק לחשוב על המטרה הסופית(הריון תקין) שב"ה תגיע בשלב זה או אחר ,שיהיה בהצלחה !!! להוריד לחץ ולהיות אופטימית !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיכל תודה רבה

telisi
    26/02/2009

מיכל תודה את מקסימה עזרת לי מאוד אני צריכה את העידוד הזה כי מאוד קשה לי לעבור את התהליך הזה דחיתי את הטיפול הזה כמעט 8 שנים יש לי ילד שיהיה לי בריא בן 9 והוא כל עולמי. אני בתחילת התהליך אחרי זריקת הדקפפטיל מקווה לעבור את המשך הטיפול ללא תופעות למרות שמה שאני קוראת בפורום המצב לא הכי מעודד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לtelisi

רוית
    26/02/2009

אני ב-IVF שני, לצערי הראשון לא הצליח אבל לא היה נורא כמו שחבתי למרות הזריקות וההרדמה שחחשתי ממנה והיתה ממש שטויות כמו שאומרים. לאחר שלא הצליח נשארו לי עוברים קפואים והחזירו לי אותם שבועיים אחרי שקיבלתי מחזור מההפריה שלא הצליחה, החזירו לי על ביוץ טבעי בלי זריקות, הכל טבעי ובשבוע הבא עושה בדיקת הריון ומקווה שהפעם החברה' נקלטו :-) בהצלחה לך, תהיי רגועה זה הכי חשוב ותעסיקי את עצמך והזמן יעבור מהר. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרוית המקסימה תודה

telisi
    26/02/2009

תודה רבה לך את ממש תומכת ונותנת כוח לעבור את התהליך יותר בקלות אני מקווה בעזרת השם שהפעם תקלטי אמן ואמן בהצלחה לכולנו ושאלוהים ישמור על כולנו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו