פרוברה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פרוברה
    אנני
    25/02/2009

שלום רב, בת 41 אחרי 3 הפריות שנכשלו , מחזור לא סדיר , לאחר שלא קיבלתי ווסת 7 שבועות התחלתי לקחת פרוברה - 2 ליום כדי להחיש את המחזור . האם אני אמורה לקבל מחזור תוך כדי נטילת הכדורים , או רק לאחר שאסיים לקחת אותם? וגם , מרגע שהתחלתי לקחת פרוברה , נעלמו לי סימני המחזור שהיו לי טרם לקיחת הכדורים(במשך כשבוע לפני), האם זה הגיוני ? חשבתי שהסימנים אמורים להתגבר לקראת קבלת המחזור... הבנתי שפרוברה היא למעשה פרוגסטרון , ובתוכנית הטיפול שלי , אני אמורה להזריק פוריגון מהיום השני למחזור, השאלה שלי , האם להתחיל להזריק בכל זאת ביום השני של המחזור אף על פי שייתכן שיש עדיין פרוגסטרון גבוה כתוצאה מהפרוברה? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרוברה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום אנני

ד''ר דוד ישי
    25/02/2009

מטרת הפרוברה היא לגרום לך לווסת. אם הדימום יופיע תוך כדי , תפסיקי אותה ותתחילי את הטיפול. הפרוברה שלקחת לא תפריע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מינון של הפרוברה

אנני
    27/02/2009

כמה ימים לקחת את הפרוברה? הרופא נתן את המרשם ולא ציין כמה ימים לקחת , אני לוקחת 2 ליום. האם להפסיק לאחר 5 ימים? או לסיים את החפיסה (10 ימים)? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו