תוצאות בדיקות דם

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תוצאות בדיקות דם
    סיון
    25/02/2009

ביום רביעי לפני שבוע הוחזרו לי 2 עוברים מוקפאים על ביוץ טבעי ומאותו יום אני לוקחת 2 אנדומטרין וגינלי ביום מיום ראשון בבוקר החלו לי הפרשות חומות ומידי פעם טיפה אדומה, עשיתי היום בדיקות הורמונליות כדי לבדוק האם התמיכה מספיקה ותוצאותיה: Estradiol - 447 pmol/l Progesterone - 69.3 1. האם לפי תוצאות בדיקת הדם ובהתאם לשלב בו אני נמצאת הערכים טובים? 2. האם לפי התוצאות התמיכה מספיקה או שיש להעלות את המינון? 3. בהפניה היה גם LH כי זו הפניה מבדיקות לבדיקת הביוץ ותוצאות LH לא התקבלו כי כנראה שהאחות טעתה בהקלדה וכתבה FSH במקום. האם חיוני לדעת מה ערכי ה- LH???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות בדיקות דם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום עדי

ד''ר דוד ישי
    25/02/2009

האסטרוגן מעט נמוך. הפרוגסטרון תקין. ה LH לא רלוונטי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

עדי
    25/02/2009

האם יש צורך להעלות את המינון של האנדומטרין? האם זה מסכן את הסיכוי להריון ותקין? בהפריה הקודמת ביום בדיקת ההריון האסטרדיול היה 800 בערך ולא היה הריון, האם עד הבדיקה בעוד 6 ימים הוא אמור לעלות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת קטנה

עדי
    26/02/2009

והאם לא כדאי לקחת אסטרופם כפי שלקחתי בפעם הקודמת כשההחזרה היתה של טריים ולא קפואים על ביוץ טבעי? יכול להיות שאסטרופם יעלה את האסטרדיול?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום עדי

ד''ר דוד ישי
    26/02/2009

אני מקוה שאם יהיה הריון , תעלה הרמה של שני ההורמונים. תוספת של ההורמונים מבחוץ תעלה את הרמה אבל זאת תהיה עליה פיקטיבית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו