לד"ר ישי - כאבים חזקים וחום

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לד"ר ישי - כאבים חזקים וחום
    לימונית
    27/02/2009

ד"ר ישי שלום, ראשית, המון המון תודות. לצערי, כאבי הבטן ממש לא מתמתנים, עדיין כואב לי מאוד בהליכה, בשינוי תנוחות, ובזמן שיעול, ובינתיים יש לי גם חום - 38 מעלות, שלא ירד גם לאחר חצי שעה מנטילת אקמול. האם החום יכול להיות קשור לכאבי הבטן, או שנראה לך שזו התחלה של שפעת? האם החום יכול לגרום נזק לעוברים? כל כמה זמן אתה מציע לי לקחת אקמול? מה לדעתך עליי לעשות? בתודה מראש, לימונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספת

לימונית
    27/02/2009

היי, שוב אני, בינתיים החום מטפס - 38.8, למרות לקיחה נוספת של אקמול כשעה קודם לכן. לפי מה שאני רואה, אקמול לא כל כך משפיע עליי. האם מותר לקחת שני כדורים של 500 גרם יחד? (לאחרונה פורסם שזה מסוכן, אבל אני לא רוצה לפגוע בעוברים ומעוניינת להוריד את החום). אציין שבינתיים הייתי בקשר עם רוני, שהציעה שאבוא למיון, אבל מסיבות טכניות בינתיים לא הגעתי לשם. האם, לדעתך, תיתכן התפתחות נוספת הנובעת מהטיפול, או שלאחר הבדיקה אתמול נראה לך יותר שזה סימנים של שפעת, ושאין לי מה לדאוג? בתודה מראש, ושבת שלום, לימונית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לימונית

ד''ר דוד ישי
    27/02/2009

אם יש לך תמונה אופיינית של שפעת , זה פחות בעייתי. את יכולה לקחת 2 אקמול כל 4 שעות כדי להוריד את החום ולשתות הרבה. אם יש צורך את יכולה להוריד את החום עם אופתלגין.
    אם אין לך שום תלונה מלבד כאבי הבטן והחום ( נזלת , שיעול , כאבי גרון , שילשולים ) הסיפור שונה לגמרי . יתכן שמדובר בזיהו באגן . במצב כזה את חייבת לגשת למיון וקרוב לודאי להתאשפז ולקבל טיפול אנטיביוטי לוריד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

לימונית
    27/02/2009

שלום ד"ר ישי בינתיים יש לי רק שיעול יבש של קשיי נשימה - האם זה נחשב לאחד מהסימנים הנוספים שהתכוונת אליהם? בכל מקרה, אני מנסה לחכות ליום א', אלא אם כן שוב יעלה לי החום וממש לא אוכל לסבול יותר. בהמון תודות, לימונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו