מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לד"ר ישי - כאבים חזקים וחוםלימונית27/02/2009
ד"ר ישי שלום, ראשית, המון המון תודות. לצערי, כאבי הבטן ממש לא מתמתנים, עדיין כואב לי מאוד בהליכה, בשינוי תנוחות, ובזמן שיעול, ובינתיים יש לי גם חום - 38 מעלות, שלא ירד גם לאחר חצי שעה מנטילת אקמול. האם החום יכול להיות קשור לכאבי הבטן, או שנראה לך שזו התחלה של שפעת? האם החום יכול לגרום נזק לעוברים? כל כמה זמן אתה מציע לי לקחת אקמול? מה לדעתך עליי לעשות? בתודה מראש, לימונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
לימונית27/02/2009היי, שוב אני, בינתיים החום מטפס - 38.8, למרות לקיחה נוספת של אקמול כשעה קודם לכן. לפי מה שאני רואה, אקמול לא כל כך משפיע עליי. האם מותר לקחת שני כדורים של 500 גרם יחד? (לאחרונה פורסם שזה מסוכן, אבל אני לא רוצה לפגוע בעוברים ומעוניינת להוריד את החום). אציין שבינתיים הייתי בקשר עם רוני, שהציעה שאבוא למיון, אבל מסיבות טכניות בינתיים לא הגעתי לשם. האם, לדעתך, תיתכן התפתחות נוספת הנובעת מהטיפול, או שלאחר הבדיקה אתמול נראה לך יותר שזה סימנים של שפעת, ושאין לי מה לדאוג? בתודה מראש, ושבת שלום, לימונית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לימונית
ד''ר דוד ישי27/02/2009אם יש לך תמונה אופיינית של שפעת , זה פחות בעייתי. את יכולה לקחת 2 אקמול כל 4 שעות כדי להוריד את החום ולשתות הרבה. אם יש צורך את יכולה להוריד את החום עם אופתלגין.
אם אין לך שום תלונה מלבד כאבי הבטן והחום ( נזלת , שיעול , כאבי גרון , שילשולים ) הסיפור שונה לגמרי . יתכן שמדובר בזיהו באגן . במצב כזה את חייבת לגשת למיון וקרוב לודאי להתאשפז ולקבל טיפול אנטיביוטי לוריד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
לימונית27/02/2009שלום ד"ר ישי בינתיים יש לי רק שיעול יבש של קשיי נשימה - האם זה נחשב לאחד מהסימנים הנוספים שהתכוונת אליהם? בכל מקרה, אני מנסה לחכות ליום א', אלא אם כן שוב יעלה לי החום וממש לא אוכל לסבול יותר. בהמון תודות, לימונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)