אנדומטרין

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אנדומטרין
    סיון
    28/02/2009

ביום רביעי לפני שבוע וחצי 18.2 החזירו לי עוברים מוקפאים בביוץ טבעי עם תמיכה של 2 אנדומטרין בלבד. בהחזרה הקודמת שנכשלה הנדומטרין כל הזמן יצא על התחתונית מהיום הראשון של השימוש כך שקשה לי להאמין שמשהו נספג. הפעם למרות שהשתמשתי באותו אופן לא יצא כלל מהחומר חוץ מאתמול. גם הטבליה של אתמול בבוקר וגם של הערב יצאה על התחתונית כמומר מפורק בכמות כזו שקשה לי להאמין שמשהו נספג. חשוב לי לציין שככל שהימים עוברים משום מה יותר קשה לי להחדיר אותה לנרתיק, לא כואב אבל כאילו זה עוצר באמצע והמוליך לא נכנס עד הסוף. במקרה שבכל זאת כמו שנראה לי הטבליות של אתמול לא נספגו האם זה עשוי להוריד מהסיכוי להתפתחות תקינה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנדומטרין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיון שלום

פרופ' שחר קול
    28/02/2009

אם ההחזרה בוצעה לאחר ביוץ טבעי, הרי התמיכה עם אנדומטרין היא בעצם מיותרת.
    לכן, לא ממש עקרוני אם חלק מהטבליה לא נספג.
    זה לא ישפיע על התוצאות.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על הנוכחות הרבה בפורום ועל

סיון
    28/02/2009

המענה המהחיר. שבת שלום!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פורום הפריון הכי תוסס בארץ! הפיצו!

פרופ' שחר קול
    28/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו