מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- על איזה טיפול?איריס28/02/2009
שלום רב, יש לי ילד בריא בן 3 מהריון ספונטני מהיר במיוחד. מנסים להיכנס להריון 8 חודשים. FSH 9.9 בת 31 בדיוק. על איזה טיפול היית ממליץ, חדשה לחלוטין בנושא הפוריות לא יודעת איך מתבצע ההליך ולמי עליי לפנות תודה איריס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איריס שלום
פרופ' שחר קול28/02/2009מציע להמתין עוד 3 - 4 חודשים ולפנות לרופא הנשים שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסויה
ליאת28/02/2009אני עברתי החזרה ב18.2 ואמורה לעשות בדיקת דם מחרתיים וגם אני לא התאפקתי ועשיתי היום בדיקה :-) ויצא קו מאוד בהיר אחרי 10 דקות בערך, בהתחלה ממש חשבתי שדמיינתי :-) התשובה לשאלתך מעודדת גם אותי אז שיהיה בהצלחה ובטא טובה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטעות הגבתי כאן
ליאת28/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבדיקה מנובמבר
איריס28/02/2009הבדיקה מנובמבר. רופא נשים מטפל , שגם שערך לי את המעקב הריון בזמנו לא אמר דבר על ה FSH . טען שהפרופיל ההורמונלי תקין. כיוון שעוד לא הריתי, עדיין למרות מאמצים, החלטתי להתייעץ עם אחד המומחים בחיפה. שטען שזו בעיית פוריות וכדי להזדרז. הוא מציע איקוקלומין מהיום השלישי למחזור פעמיים ביום. ואם לא ישר זריקות אין לי בעיה לקבל טיפול, להפך, אבל אני רוצה להיות בטוחה שאני מקבלת את הטיפול הנכון למצבי אני דיי חדשה בתחום. וגם ממש בשוק ממה שאמר. כי להריון ראשון נכנסתי בחודש הראשון אחרי 8 שנים של גלולות. מרגישה שאני זקוקה לחוות דעת נוספת על הטיפול שהציע, וגם על הדיאגנוזה של "בעית פוריות" אשמח אם תתן לי תקווה בשבת סגרירית זו תודה מקרב לב על תשובתך המהירה איריס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול28/02/2009בהנחה שאת מבייצת באופן סדיר, אני סבור כי איקקלומין אינו מתאים לך.
חוזר ומציע להמתין עוד מס' חודשים, ולאחר מכן, אם לא יושג הריון, לערוך בדיקת זרע. אם הזרע תקין - צילום רחם.
איני סבור כי יש מקום בשלב זה להתחיל בטיפול על בסיס זריקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)