מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לבנות בפורום ולד"ר ישי הנכבדשני28/02/2009
1) האם מתי שמפסיקים להזריק גונל גם מפסיקים להשמין, או שההורמונים והמטבוליזם בגוף משתנים לצמיתות בעקבות הגונל באופן שממשיכים להשמין גם כאשר מפסיקים להזריק גונל? ? ? 2) למה כל כך קשה ואפילו בלתי אפשרי להוריד משקל שעלה בעקבות זריקות הגונל? ובבקשה רופאים נכבדים, ענו בכנות על שתי שאלותיי והיו גלויים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובת היבואן
פרופ' שחר קול01/03/2009עלייה במשקל בניסוחה היותר מדויק הוזכרה במסגרת התפרצות תופעה של גירוי יתר שחלתי במטופלות בגונדוטרופינים ואינה תופעה שמתרחשת אצל כלל המטופלות בגונאל אף.
בעלון לצרכן החדש כפי שאושר עי משרד הבריאות הישראלי תופעת העלייה במשקל כבר לא מצויינת בהקשר גירוי יתר שחלתי למטופלות פריון ולא בהקשר כללי אחר זאת לאחר איסוף נתונים לאורך שנים והערכה מחודשת של התופעה .
עלייה במשקל עודכנה לאחרונה בעלון לצרכן כתופעת לוואי רק בגברים המטופלים הן בגונאל אף והן בתכשיר HCG* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מיכאלה
ד''ר דוד ישי01/03/2009אני מודע לדיון המאד סוער שהיה בפורום בעניין הטיפול ההורמונלי וההשמנה. מותר לאנשים לחשוב מה שהם רוצים ולהבין איך שהם רוצים את מה שכתוב , אבל בעיני הכי בעייתי ( ובעניין הזה גם את - כפי שניסחת את השאלה ) הוא התחושה של חלק מהנשים , שאנחנו הרופאים שותפים לאיזה שהיא מזימה להסתיר דברים או לכסות על עובדות. אנחנו לא משתתפים במזימה ואין לנו שום סיבה להסתיר תופעות לואי וסיבוכים של תרופות. אמרתי את זה בכל פעם שנשאלתי לגבי העניין ואומר זאת שוב. יש עליה במשקל כתוצאה מצבירת נוזלים ( בצורה הקיצונית - גירוי יתר ) אבל ככל שידוע לנו אין השפעה ישירה של התרופות על המטבוליזם בכוון של השמנה. אפשרי להוריד במשקל לאחר נטילת התרופות האלה כמו בכל מצב אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר ישי , מדוע אם כך
שני01/03/20091) אני מתקשה להוריד 2 ק"ג שעליתי החודש (מבלי שאכלתי גרם יותר, ומבלי שהיה לי גירוי יתר שחלתי אפילו לא קל שבקלים- וזאת אני יודעת על פי בדיקות דם ומעקב זקיקים צמוד מול הרופא) ? כפי שציינתי, רק לפני 4 חודשים להוריד 2 ק"ג בשבילי היה עניין של שבוע-שבועיים, וכעת כשאני אוכלת מעט ומבוקר ביותר לא יורד ממני גרם! אני החודש ללא זריקות והמשקל לא זז! למה אם כך? 2) האם ברגע שמפסיקים להזריק גונל מפסיקים להשמין ולצבור נוזלים, או שהתופעות האלה נמשכות תקופה ארוכה גם אחרי שמפסיקים להזריק גונל, כי הגוף כבר התרגל? 3) אני מוכרחה לציין שתופעת העליה במשקל אצלי באה לידי ביטוי בריכוז השומן באיזור המותניים והבטן עד כדי כך שנוצר "צמיג" ואני בחורה רזה ולכן זה מאד בולט, וזה בסך הכל 2 ק"ג !!! (זה נראה הרבה יותר מ-2 ק"ג ומכאן דאגתי) אשמח להתייחסותך לשלש השאלות. בתודה! נ.ב- אני סבורה שאפשר גם להיות אמא וגם לשמור על הפיגורה לאחר הלידה כמו שהייתה לפניה (אין סתירה בין השניים).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מיכאלה
ד''ר דוד ישי01/03/2009הגוף נפטר מצבירת הנוזלים תוך זמן קצר מהפסקת הטיפול. אין לי מושג למה קשה לך להוריד את המשקל של שני ק"ג . גם לי יש אותה בעיה. ובכלל אני לא מדבר על מקרים ספציפיים אלא על הכלל. תחפשי סיבות אחרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)