שאלה לגבי איקקלומין

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי איקקלומין
    liat
    28/02/2009

אני בת 32 והתחלתי טיפולי פוריות לפני כחודשיים. הבדיקות שלי תקינות אך בבדיקת זרע של בעלי יש ריכוז ותנועה נמוכה (ביצענו 2 בדיקות כאלו ומומחה פירון גבר טוען שהמצב סביר למרות התוצאות). השבוע לקחתי איקקלומין ואני אמורה לעבור הזרעה. בעלי צריך לנסוע לחו"ל, ופה השאלה: האם איקקלומין גורם גם להקדמת מועד הביוץ או שאין קשר והוא יגיע ביום הרגיל בספירה מקבלת המחזור ? אשמח לתשובה בהקדם , אולי עוד אוכל להשפיע על מועד הנסיעה :-) תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי איקקלומין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליאת שלום

פרופ' שחר קול
    28/02/2009

לרוב, איקקלומין מעכב מעט את מועד הביוץ, אך יש סטיות ניכרות בין מטופלת לרעותה.
    אם את מבייצת באופן סדיר, הטיפול באיקקלומין אינו נחוץ, ואינו משפר הסיכוי להריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה- אך אני מבולבלת..

liat
    28/02/2009

למיטב זכרוני הרופאה אמרה שהאיקקלומין (במקרה שלי) יאפשר לייצר עוד בייציות לקראת ההזרעה . האם כך הדבר, אני טועה ? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    28/02/2009

הטיפול באיקקלומין אצל נשים מבייצות אינו מעלה הסיכוי להריון.
    זו מטרת הטיפול.
    לא זקיקים, לא "ביציות".

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו