לד"ר ישי היקר

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לד"ר ישי היקר
    לימונית
    01/03/2009

ד"ר ישי שלום, הסברת לי לפני מספר ימים, כי ייתכן ויש לי זיהום באגן. לא הגעתי למיון מטעמים טכניים וגם כי לא רציתי להתאשפז, וכרגע המצב קצת מתמתן, אם כי עדיין לא שפיר - עדיין כאבים בבטין תחתונה וכאבים בנרתיק. היום עשיתי במרפאה הישובית בדיקת שתן (סטיק) כדי להחליט אם להגיע למיון, ולא נמצא זיהום, רק דם בשתן ברמה +3. האם זה צריך להדאיג? אני מודעת לזה שאי אפשר לטפל דרך האינטרנט, אבל מה שמטריד אותי הם שני דברים: 1) האם הזיהום, במידה וקיים (בנרתיק או באגן, או בשניהם), יכול לעבור מעצמו? 2) במידה ואכן יש זיהום באגן - האם זה יכול לפגוע בעוברים בצורה כלשהי? ואם כן, מה יכולה להיות הפגיעה? בתודה מראש, לימונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר ישי היקר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה

לימונית
    01/03/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ...

לימונית
    01/03/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לימונית

ד''ר דוד ישי
    01/03/2009

זיהום באגן יכול להיעלם ללא טיפול , ואין לו קשר ישיר לעובר.
    דם בשתן ( אם לא מדובר בדם מהנרתיק שהתערבב בשתן ) יכול להעיד על זיהום בשתן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו