רירית דקה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• רירית דקה
    שרון
    01/03/2009

שלום, אני בטיפול IVF שני. בעברי הריונות ספונטניים שהסתיימו בהצלחה. בשלוש שנים האחרונות בהן אני מנסה להרות, תמיד במעקבי אולטרה סאונד הרירית היתה מצויינת, כולל בטיפול הראשון של IVF. היום אני ביום 15 למחזור, מטופלת בדקפפטיל 01+ 3 קפסולות של מונוגון. באולטרה סאונד מהיום היו 6 זקיקים (14, 11, 10, 11, 11, 9) אך הרירית הינה 6.9 למה זה קורה? מה ניתן לעשות? האם הריון יכול להצליח בתנאים כאלה? אודה על תשובה מהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רירית דקה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרים שלום

פרופ' שחר קול
    02/03/2009

הרירית בסדר, בעיקר אם מרקמה תקין. היא עוד תתעבה לקראת סיום גירוי השחלות.
    לא נראית סיבה לדאגה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

li
    02/03/2009

קודם כל תודה. השאלה היא יותר לגבי הבטא כי בבטא 7400 מן הסתם אי אפשר לראות דופק. השאלה היא אם עליית הבטא מ2590 ל 7400 בשבוע מראה על הריון לא תקין או שעדיין יש סיכוי כמו כן באולטרסאונד האחרון הממצאים התאימו ל 5+5.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו