מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עצה לגבי טסטוסטרון גבוהענת02/03/2009
ד"ר ישי, שלום. נכון לנובמבר, רמת הטסטוסטרון שלי אצלי היתה פי שתיים מהערך העליון של הנורמה, ויחס LH-FSH של 4! אני כמובן פוליציסטית. התחלתי לקחת מטפורמין לפני חודש. באותו חודש גם עשיתי זריקות גונל. הגבתי יפה למינון נמוך -- התקבלו שלוש ביציות "בשלות" 17-20 מ"מ, E2 היה 900 והרירית ביום ה-12 לפני טריגר היתה 7ס"מ. לא התקבל הריון. יתרה מזו, דימום התחיל יחסית מוקדם, ביום ה-11 אחרי ההזרעה/ביוץ. עוד לפני זה במשך יומיים היו הכתמות אופייניות למחזור. שאלותיי הן: 1. בחודש הזה אני בנסיעות ולא עושה טיפול. האם כדאי לקחת גלולות דיאנה בחודש הזה בנוסף למטפורמין? או שתקופה קצרה של חודש של גלולות רק תבלבל את הגוף? 2. האם יש לי סיכוי טוב להצלחה בחודש הבא עם גונל? במרפאה שאני הולכת אליה (בארה"ב) עושים שלושה מחזורי גונל ואז עוברים להפריה חוץ גופית. יש אפשרות לדלג על מחזורי השראת ביוץ ולעבור מייד לחוץ גופית. במקרה כזה מגיעים לי שלושה נסיונות של הפריה חוץ גופית (מבחינת הביטוח הרפואי) אבל אני לא יכולה לחזור אחורה לטיפולים של גונל להשראת ביוץ. בפרוטוקול של חוץגופית לוקחים גלולות במשך 6 שבועות לפני כל טיפול. אני כמובן יכולה לבחור לחכות ולקחת גלולות במשך כמה חודשים גם כן. בקיצור, מה יביא הריון? 3. האם יש לי בעיית LPD? יכול להיות שתוספת פרוגסטרון תפתור את הבעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמובן,
ענת02/03/2009התכוונתי ד"ר ישי או ד"ר קול... :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת שלום
פרופ' שחר קול02/03/20091. גלולות יועילו כי ירסנו מעט את ה - LH
2. באופן כללי, הסיכוי להריון ב - IVF טוב יותר.
3. LPD - האם בכלל יש דבר כזה? לא בטוח. אשר לקחת פרוגסטרון - צפויה דחייה של הווסת, אך אין יותר הריונות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)