לדוקטור שחר קול ולבנות דחוףףףף

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לדוקטור שחר קול ולבנות דחוףףףף
    telisi
    02/03/2009

אני בתחילת תהליך הפריה רציתי לדעת כיוון שלי אין שום בעיה למה אני צריכה להיות מטופלת בהרבה תרופות למשל קבלתי דקפפטיל 3.75 אני רוצה לדעת אם זה לא מינון גבוה בשבילי? ואם זה בסדר שיש לי קצת דקירות בבטן ובחזה אני אציין שאני בת 29 המשך הטיפול שלי צריך להיות בגונל f ועוד שאלה מזה פרוטוקול ארוך ולמה מוסיפים לנו את טיפול המיקרו מנפולציה ? אשמח לתשובות כדי להיות רגועה שאין שום דבר שמסכן אותי בתרופות ובמינון אשמח לקבל תשובה מהירה. כי אני נפשית לוקחת את כל התהליך הזה מאוד קשה והכל מפחד שמשהו לא ישתבש (חס וחלילה )תודה ויום טוב לכולכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף

פרופ' שחר קול
    02/03/2009

פרוטוקול ארוך על בסיס דקפפטיל הוא המקובל ביותר בישראל.
    הטיפול בטוח, הסיכונים אפסיים. את יכולה להיות רגועה!
    מיקרומניפולציה - מומלץ במצבים בהם הזרע בעייתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה בסדר

טלי
    02/03/2009

זה הטיפול המקובל, גם אני קיבלתי טיפול כזה גם אני פרוטוקול ארוך גם אצלי הייתה מיקרומניפולציה הפרייה חמישית הצליחה אל תדאגי , יהיה בסדר, תשתדלי לעשות ספורט כדי לא להתנפח מההורמונים(אני מדגישה להתנפח כי נפיחות היא נוראה יותר מהשמנה) תשתי הרבה הרבה והעיקר תחשבי חיובי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו