FSH, E2

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• FSH, E2
    אודי
    02/03/2009

שלום, אחרי חודשיים בהם בדקתי ולא היה לי ביוץ על פי בדיקות ביתיות פניתי לרופאת הנשים שלי שהמליצה לעשות את הבדיקות הבעות לפני מתן איקקלומין. עשיתי את הבדיקות ביום השלישי לווסת ואלו התוצאות: E2 - 383 FSH - 8.2 LH - 5.7 Prolactine - 219 TSH - 2.59 מה זה אומר? מדוע לא היה לי ביוץ והאם ה - איקקלומין אמור לפתור את הבעיה הזו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    FSH, E2

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיכל שלום

פרופ' שחר קול
    02/03/2009

הבדיקה לא נלקחה בזמן המתאים. כדי שהערכים יהיו אמינים (רמת FSH ) יש לוודא שרמת האסטרדיול (E2) נמוכה מ - 200.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• FSH, E2

אודי
    02/03/2009

אז מה זה אומר? עשיתי את הבדיקה אתמול (יום שלישי לוסת). האם יש טעם לעשות שוב מחר - ביום החמישי לווסת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    02/03/2009

לא, כנראה יש לבצע ביום 1 לווסת. ביום 3 ה- E2 כבר גבוה מידי.
    חלופה מצויינת - AMH שמדידתו אינה תלויה ביום המחזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו