לקראת טיפול IVF ראשון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לקראת טיפול IVF ראשון
    טל
    04/08/2007

שלום, אני ובעלי סיימנו 6 מחזורי טיפולי פוריות ללא הצלחה. השבוע אנו ניפגש עם הרופא על-מנת לקבל את הטפסים לאישור התחייבות קופת החולים. יש לציין כי כרגע אני המחזור, איזה בדיקות צריך לעשות לפני הטיפול הראשון? האם יש בדיקות שניתן לבצע כבר עכשיו לפני האישורים כדי לחסוך זמן?
    הבעיה אצלי היא חוסר ביוץ. מבדיקות צילום הרחם - הכל תקין, וגם בדיקות הזרע טובות מאוד.
    נאמר לנו שבטיפולי פוריות שעברנו אחוזי ההצלחה בכל הזרעה היא בערך 20%. אם כך מהם הסיכויים שלנו בטיפולי IVF? האם עליי להכין את עצמי למס' טיפולים (עד 6) לפחות, כפי שקרה בטיפולים הקודמים?
    תודה מראש , טל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לקראת טיפול IVF ראשון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום טל

ד''ר דוד ישי
    05/08/2007

אני לא יודע איזה בדיקות עשית עד כה ולכן איני יודע איזה בדיקות חסרות. בדיקות הכרחיות הן הבדיקות הסרולוגיות לכל אחד מכן ( צהבת מסוג B, צהבת מסוג C ואיידס ).
    הסיכוי להריון ב IVF הוא כ 30%. אז תכיני את עצמך לאפשרות של 6 מחזורים אבל רוב הסיכויים שזה יקרה לפני.
    ברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו