לטלי ולדוקטור שחר קול

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לטלי ולדוקטור שחר קול
    telisi
    02/03/2009

טלי מה הסיבה שהגעת עד להפרייה חמישית אם אפשר לשאול ? ולמה את מתכוונת בספורט כי אני עד לפני תחילת הטיפול ההיתי במכון כושר לא משהו מסיבי מידי הליכה במשך 40 דקות 20 דקות אופניים אני אשמח מאוד לדעת שאני יכולה להמשיך על אותו תקן גם למצב רוח שלי זה טוב. השאלה כמה פעמים ממולץ לי ללכת אם בכלל ?ולמה הצורך בשתית מים מרובה אולי זה מה שגורם לנפיחות כי אני עשיתי 2 הזרעות עם גונל f היתה מן אי נוחות של נפיחות אבל לא משהו יוצא דופן יש משהו שאני צריכה להכין את עצמי אליו . אציין שאחותי מתחתנת בסוף החודש ובא לי להרגיש טוב עם עצמי אודה לתשובתכם המהירה נ.ב טלי יש לך ילדים מטיפולים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לטלי ולדוקטור שחר קול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

טלי
    03/03/2009

טוב, אני מבינה שהילחצתי אותך עם העניין של הנפיחות...זה די אידיבידואלי אבל אם אחותך מתחתנת אז אל תקחי צ'אנס, תשמרי ממש על דיאטה מאוזנת , לכי לפחות 4 פעמים בשבוע 40 דקות הליכה.אחרי החזרת העוברים אל תמשיכי עם ההליכות , תשמרי. אני עברתי 5 הפריות משום שבפעמים הראשונות נתנו לי טיפולים לא נכונים(טוב לא ידעו) ומטיפול לטיפול, הרופאים הבינו איזה תרופות לתת יותר, איזה פחות. בסופו של דבר הגעתי לפרופסור יהושע דור (אין דברים כאלה -פשוט מלך!!!!!) ניסיון אחד, הפריה אחת ונקלטתי, אני עכשיו בשבוע 12 . לשאלתך אין לי ילדים ואני גם לא ממש צעירה בת 38 אני לא יודעת באיזה קופת חולים את, בת כמה את ומה הבעיה שלך בכל אופן, אם לא ממש ילך ממליצה לך לפנות לרפואה הפרטית (נכון זה יקר, אז לא קונים בגדים, מבלים פחות..)זה שווה! בצלחה לך לי לכל בנות הפורום , לרופאים הנחמדים שמעלים את הפורום הזה ותומכים מאוד!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טלי המקסימה

telisi
    03/03/2009

אין לי בעיות אצלי ברוך השם הכול תקין בעלי עם בעיית זרע . אבל עם השתפרות בעקבות ניתוח ורקוצלה אני בת 29 חברת קופת חולים לאומית אבל אני עם כרטים פלטינום שלהם לגבי רפואה פרטית אני מטופלת אצל פרופסור משה בן עמי מנהל מחלקת פוריה ivf מלאך של רופא עם המון הצלחות הלכתי אליו ליעוץ באופן פרטי וכבר באותו שבוע נהיתי מטופלת שלו הוא מפקח על כל הטיפול (כנראה שהיום הכל קונים בכסף) מה העלויות של טיפול באופן פרטי?כי אני בספו של דבר קבלתי אותו משמים. מה הבעיה שלך ? למה הגעת בכלל להפריות ? ומה היה הטיפול שלא הצליח לך מבחינת התרופות? שיהיה לך המון בהצלחה תשמרי על עצמך תאכלי טוב ותהני מכל רגע זו חוויה מדהימה להיות בהריון תשמרי על האוצר שלך. יש לי ילד בן 9 הוא החיים שלי אין דבר בעולם שמשתווה לאהבה הזאת אני מתמוגגת ממנו כל יום מחדש כל עולמי סובב סביבו למרות שבעלי אומר שאני מגזימה עם הפינוק שלו אבל אין מה לעשות מלך נשאר מלך ביי טלי המשך יום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו