טלי כל הכבוד לך

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• טלי כל הכבוד לך
    תותית
    03/03/2009

היי אני פשוט רוצה לחזק את ידייך על התגובות המקסימות שאת נותת פה עקב הניסיון שלך גם אני בת 34 +2 עקב טיפולים הראשון מחזור טרי הריתי עם בן ואחריו הוקפאו עוד 2 מבחנות של 3 עוברים כל אחד לאחר 3 שנים עשינו החזרת מאותם מוקפאים שנשמרו הריתי עם בת מקסימה עכשין כשביצענו את ההחזרה ה-3 זה לא הצליח :-( חוק מרפי היום אני מתחילה סבב של מחזור טרי מקווה שיצליח והיד עוד נטוייה לעוד ועוד חכי שתלדי תמיד תרצי עוד ועוד אם תירצי לשאול שאלה בנושא ההריון ועד(לפעמים טוב להיות גם מעודד ומחוזק מאחרים)אני כאן אז בהצלחה לי לך ולכל בנות הפורום ותודה לרופאים המדהימים שמספקים תשובות קצרצרות מהירות אבל קולעות ב-ה-צ-ל-ח-ה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טלי כל הכבוד לך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לתותית

שירה
    03/03/2009

יש סיכוי שאת זוכרת מה היתה הבטא שלך בהריון מהחזרת המוקפאים? יצאה לי בטא22, 12 יום אחרי החזרת המוקפאים ואני חוששת שזה נמוך, קראתי באיזה פורום שבטא בהריון ממוקפאים מתחיל בדרך כלל נמוך, האם ידוע לך אם זה נכון??? אני מפחדת לשמוח וכולי מתח לבדיקה מחר לראות שלפחות יכפיל את עצמו..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשירה

תותית
    03/03/2009

לצערי אני לא זוכרת מה הייתה הבטא כי הייתי די בהלם שזה "נתפס" בכלל מהמוקפאים אבל הייתי די אופטימית מהנושא והיא כל כך מקסימה (חכי ותראי) תחשבי חיובי תשתי הרבה מים ותהיי די אופטימים מה שחשוב הוא הרי שיש הריון והסיכוי כפי שרשם ד"ר קול הינו טוב יש לכם ילדים קודמים? עדכני אותנו בהמשך ב-ה-צ-ל-ח-ה :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לתותית

שירה
    03/03/2009

לא, אנחנו נשואים חצי שנה ולמזלי לא חיכיתי עד שאראה אם מצליחים באופן טבעי כדי לבדוק שהכל בסדר אצלנו (למרות מה שכל הרופאים אומרים) ועשינו את כל הבדיקות מיד לאחר החתונה וגילינו שלבעלי יש בעיית זרע בגלל וריקוצלה ושהאפשרות היחידה היא IVF, זו הפריה שניה כשהקודמת עם הטריים לא הצליחה אז מקווה שהכל יהיה תקין ובע"ה אלד תינוק בארי עוד 9 חודשים. בהצלחה גם לך ותודה רבה על התמיכה... זה כל כך עוזר ומעודד שיש מישהו שחווה את אותו הדבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשירה

תותית
    03/03/2009

יש לי חברה שבכלל כמוך התחילה עם בטא כזו ולבסוך עוד גילו שיש 2 שקי הריון אז תחשבי חיובי ומי יודע אולי 2 ? בהצלחה :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לתותית

שני
    03/03/2009

אמן אמן אמן! שיגיע כבר מחר שאראה לפחות הכפלה ראשונה. תודה ובהצלחה לך, מחזיקה לך אצבעות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לתותית שלום

מירא
    03/03/2009

שלום תותית, כמה זה נוח לשמוע דברים מנשים שעברו תהליכים דומים. אני מירא עברתי 3 טיפולי IVF הטיפול האחרון היה ב 26.2 הופרתה ביצית אחת ועקב דימום וחולשה אצלי לאחר השאיבה הוחלט להקפיא את העובר ומחזירים אותו בחודש הבא בעזרת השם, נכון שאני שמחה שסוף סוף יש לנו עובר ( בשני הטיפולים שעברו לא הצליחה ההפריה) אבל אני מפחדת מסיכויי ההצלחה בגלל שהעובר רק אחד וגם מוקפה,, רק רציתי לשתף את זה עם מישיהיא ואם ידוע לך על מקרים דומים ישמח אותי , ותודה מקרב לב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למירא

תותית
    03/03/2009

היי קודם כל מזל"ט על ההפרייה של העובר אני אעדכן אותך שאצלי בהחזרה ה-2 הפשירו מבחנה של 3 עוברים מתוכם אחד לא שרד את ההפשרה ו2 כן החזירו אלי 2 עוברים שאיך הגדיר אותם הרופא "נראים טוב" ובכל זאת 1 שרד יש לי עוד חברה שאצלה אין חצוצרה אחת וכל זאת הצליחה להיקלט והיום יש לה ילדה מקסימה בת-4 הכל עיניין של אופטמיות ותני לרופאים לעשות את מה שהם יודעים הכי טוב- להפרות סמכי על עצמך ועל גופף (מאמינה שהוא לא "יבגוד" בך ברגעים הנכונים) ושיהיה בהצלחה :-()

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תותית

מירא
    03/03/2009

תודה רבה לך על העידוד ומקווה שהכל שיזרום לטובתי ואני כן סומכת בראשונה על אילוהים ועל גופי, שוב תודה :)))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

טלי
    03/03/2009

לא ציפיתי להערכה שכזו. תודה רבה לך על תגובתך, אני אפילו נבוכה:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו