מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תודות לד"ר שחר קול וד"ר דוד ישיג'ווווווו03/03/2009
רק רציתי לומר לכם המון תודה על המענה המהיר ועל התשובות המרגיעות. תודה לאל נודע לי בשבוע שעבר שאני בהריון, ונכנסתי לפורום הריון ולידה של BEOK ורציתי לומר שאין כמו הפורום הזה - פה מקבלים מענה בכל שעה . שם אני מחכה כבר יומיים לתשובה שנכון להיום כבר לא ממש רלונטית. והמון נשים מתלוננות שאין שם מענה !!!! אז לרופאים היקרים שלנו !!!! ישר כוח !!!!!!!!!!! הפורום הזה כל כך חשוב ועזר לי באופן אישי בכל בעיה והתייעצות. תודה רבה רבה רבה על הכל !!! ג'ווווווווו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה! תוכלי להעביר להנהלת האתר?
פרופ' שחר קול04/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור !!!!! איך אני עושה זאת
ג'ווווו05/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר שחק קול המקסים
ג'ווווו05/03/2009רק רציתי לומר לך ששלחתי מכתב הערכה ותודה להנהלת הפורום. מקווה שזאת הכתובת הנכונה - " דירקט טרייד יוצרים איכות בע"מ מחלקת פניות בציבור , ת.ד 51528 ת"א 67210." ושלחתי גם במייל מכתב !!! התכוונתי לכל מילה ! ואני בטוחה שכל הבנות פה בפורום חושבות בדיוק כמוני .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה** שחר קול
ג'ווווו05/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
פרופ' שחר קול05/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתותית כנסי זה חשוב!
נינה05/03/2009לתותית שלום רב, זה מקומם אותי ואף מעליב אותי התגובה שלך אולי בגלל שלא עברת 16 נסיונות כושלים של הפרית מבחנה כמוני ולכן את כזו צרת מוחין ואופקין אז רציתי להגיד לך ולהפתיע אותך בגדול עדי צודקת אני בחורה רזה מטבעה וכל החיים שלי הייתי רזה ואף פעם לא עשיתי דיאטות אבל מה זה מוזר אני מרגישה שהבטן שלי שמנה ותפסה צמיגים כמו שעדי מתארת אז תפסיקי ותהיה פתוחה לזה גם ככה קשה לעבור את הטיפולים האלה בלי שאנחנו צריכים לקרוא בפורומים על אנשים כמוך חסרי רגשות שלא מבינים וכנראה לא רוצים להבין אז כן תותית שמנתי וזה מאוד מפריע לי! ולא שמנתי קילו אלה 5 קילו וזה לא מהאכילה חמודה זה מהזריקות! אז תעזבי בשקט אותנו בשקט ותני לנו לעבור את הטיפולים בשקט עד שנצליח גם ככה כואב לנו בלי שתעשי לנו חור בראש!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנינה
תותית05/03/2009שוב מצטערת אם פגעתי במישהי כאן בפורום אבל לטון הזה לא ציפיתי לי יש 2 ילדים מקסימים מטיפולי IVF שיהיו בריאים מניסיוני העשיר ! יש לתת לגוף למוח ל ה ר ג ע אז תרגעי בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומכיוון שאני קיבלתי אני מתעסקת בלתת
תותית05/03/2009ולא בחפירות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתותית
נינה05/03/2009לתותית שלום, אם את יודעת שנשים עלולות להיות רגישות לנושא זה ולהיפגע אז בבקשה תגלי קצת אמפתיה ורגישות לך יש כבר 2 ילדים מקסימים את רגועה ועשית את שלך אין לך יסורי מצפון ומחשבות על הראש לא ציפית לטון הזה אבל מראש היית צריכה להבין את זה ולגלות רגישות . את רוצה שאנשים יהיו רגישים אליך אז תגלי גם את רגישות אליהם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנינוש תרגעי אני בסבב נוסף
תותית05/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתותית
נינה05/03/2009תותית שלום, אני רגועה. סבב נוסף של מה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצוין שנרגעת-כנסי :-)
תותית05/03/2009סבב נוסף של IVF מאחר שהחזרת המוקפאים שלי ה- 3 נכשלה ונגמרו לי המוקפאים אני מתחילה ססב חדש של הכל כולל שאיבה והחזרה אצלי יותר מטריד הגיל אני בת 35 עם 2 מקסימים בבית הראשון ממחזור טרי ואחרי 3 שנים החזרתי מוקפאים שנותרו מאותהההפריה הראשונה יש לי בת בבואי להחזיר את המבחנה ה-3 זה לא הצליח אין הסבר ממשי ולכן השבוע התחלתי סבב נוסף כשאת אומרת לי שאני השגתי את שלי הרי זה לא מספיק לא לי ובכלל לכל מי שיש לה ועוברת טיפולים תמיד רוצים עוד ואם כאלה 2 מקסימים אני תמיד ארצה עוד ועוד למה את 16 טיפולים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתותית כנסי
נינה05/03/2009לתותית שלום, אני בת 35 וחצי נשואה מגיל 20 ויש לי ילד מקסים מטיפולי הפרית מבחנה והוא כיום בן 12 . בטיפול השלישי נקלטתי וילדתי את ילדי המקסים . אומרים שלעוברים טריים יש סיכויים לשרוד, לחיות ולהתפתח אבל ילדי היה עובר קפוא בן 2 ימים בתחילת דרכו. בכל אופן מאז שהבן שלי נולד אני מנסה להביא את הילד השני ללא הצלחה אני כבר אחרי 16 טיפולים וזה ממש לא קל לי בהתחלה הייתי מטופלת בבית חולים רמב"ם אח"כ עברתי להרצליה מדיקל סנטר אני ובעלי עברנו מסע מאוד ארוך ומאתגר עם המון המון קשיים . בדר"כ בעלי לא מראה רגשות אבל לפני שבוע קיבלתי את התוצאה של הטיפול והיא הייתה כרגיל שלילית. אומרים מה שלא הורג מחשל מחזק וזה ממש נכון .אני חזקה ואני אמשיך להיות חזקה ותמיד אאמין שבאיזשהו רגע בחיים אזכה לראות את ילדי השני .אזכה לחוות אימהות שנייה . אימא שלי אמרה לי אחרי שהטיפול נכשל לפני שבוע לפחות בנך יפצה אותך בנכדים .אני יודעת שיהיה לי נכדים .אבל אני רוצה ילדים ומשלי וזה לא עוזר לי. התגובות הצפויות של האנשים מסביב הן אותן תגובות והם אומרים טוב לפחות יש לך ילד אחד יש אנשים שאין להם בכלל ילדים אבל מה לעשות אני רוצה עוד אחד זה לא טבעי לרצות עוד אחד והתגובות האנושיות והתמימות האלה לא עוזרות לי. מצטערת שפגעתי בך סלחי לי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיאללה סלחתי תמיד נרצה עוד אמרתי לך
תותית05/03/2009מה הבעייה שלכם(אם מותר)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנסי
נינה05/03/2009לתותית שלום, בעיית זרע מבחינת איכות, כמות ופתלוגיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)