4 הפלות + לידה עובר מת בשבוע 41

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• 4 הפלות + לידה עובר מת בשבוע 41
    אמל
    03/03/2009

שלום לצוות הרפואי אני בת 23 סובלת מבעית הפלות חוזרות כבר שנתיים וחצי הריון ראשון : שבוע 15 הופסק דופק עובר כל הבדיקות תקינות הריון שני : 16 שבועות . הופסק הדופק כל הבדיקות תקינות קרישיות : אין הריון שלישי : 41 שבוע . העובר מת לפני הלידה בשעות ואין סיבה למוות כל הבדיקות תקינות קרישיות : אין הריון רביעי : הפלה טבעית בשבוע 3 כל הבדיקות תקינות קרישיות : אין הריון חמישי : הופסק דופק בשבוע 8 כל הבדיקות תקינות קרישיות : אין נלקח עובר לבדיקה גיניטית אבל הרופה מסביר נלא חושב שיש בעיה גיניטית כי היה הריון שלם אני מטופלת בבית חולים מאיר בכ"ס על ידי פ' פייגין אני מבקשת התיעצות והמלצות מודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליבי ליבי אליך

ג'ווווו
    04/03/2009

ובע"ה שהשנה תחבקי בילד /ה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצה לא רפואית לך ולכל הבנות!!!!!

טלי
    04/03/2009

אין לי מה לומר..... פשוט ביש מזל , תלכי לאיזה רב רציני , אפילו ברמה של אדמור. לפעמים צדיק יכול לגזור ואלוהים מקיים. אני לא דתייה בכלל, לי היה סיפור שונה משלך (פרופסור אחד שלא אזכיר את שמו) אמר לי שאני עקרה מולדת - חסרת תקנה ושרק תרומת ביצית יכולה לאפשר לי הריון. הייתי אצל האדמור מנדבורנה (יושב בבני ברק)לבשתי שמלה , מטפחת על הראש (שוב אני לא דתייה!!!) יושבת מחכה ובוכה.....חודש אח"כ עשיתי הפרייה ונקלטתי להריון , לא מתרומת ביצית!!! א ם תשימי לב , אני מאוד פעילה בפורום הזה ומנסה לעזור להרבה בנות פה (תותית, לימונית, הריונית......הרבה מכירות אותי פה ) והסיבה היא שאני הצבתי לעצמי מטרה שהיא נתינה, נתינה עבור הנתינה והמתנה שניתנה לי , כמו שאני הייתי במצוקה ורציתי עזרה, כך אני רוצה לעודדאותך ואת הבנות פה. זכרו גם אם יגידו לכם שאין סיכוי, אל תוותרו לפעמים ברכה של צדיק (לא סתם רב) יכולה לשנות גורל!!!! ושוב אלייך אחותי, אם יש לך אנשים בבני ברק , תפעילי קשרים להגיע אליו, זה קשה אבל במקרים מיוחדים הוא מקבל .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליבי איתך

אלכס
    04/03/2009

יכול להיות שהגיע זמן לשנות רופא, יתכן ורופא אחר יבצע בדיקות אחרות ויעלה על הבעיה, חוץ מזה - משנה מקום משנה מזל תשארי אופטימית, זה יגיע !!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לכולם. תודה לכל מי שמחזקת אותי

אמל
    04/03/2009

תודה לכולם. תודה לכל מי שמחזקת אותי אמת הרופה הזה הוא החדש שלי והוא מהיום מטפל בי ואני מרגישה תקווה מאז שביקרתי אצל פרופיסור פייגין אמן אני מרגישה שיכול להשתנות לכל בעזרת השם תודה שוב לכולם מכל הלב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמל שלום

פרופ' שחר קול
    05/03/2009

עד כה עברת דרך קשה ואכזרית.
    אני בטוח שאת בידיים טובות, ושיעלה בידי הצוות המטפל בך להביא לסיום מוצלח של ההריון הבא.
    חיזקי ואימצי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרופאים בסופו של דבר מוגבלים .....

מירי
    29/05/2010

בס"ד
    כאב לי לשמוע את הדרך הקשה שעברת.
    אני מצטרפת להמלצה להגיע לרב גדול , רב עובדיה יוסף, רב איפרגן. יש דברים שהם מעבר ליכולות
    ולהבנה של הרופאים.

עלי והצליחי ותזכרי לחבוק ביחד עם בעלך עוד הרבה ילדים.

מירי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברכות

לי
    30/05/2010

היי רווית שיהיה בשעה טובה והכי הכי קל
    הייתי שמחה שתברכי אותי אך איך ניתן לשלוח לך למייל?
    תודה ושוב ברכות מכל הלב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה להעיל לא ממוקמת במקום הנכון

לי
    30/05/2010

ההודעה להעיל לא ממוקמת במקום הנכון סליחה לי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו