מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- 4 הפלות + לידה עובר מת בשבוע 41אמל03/03/2009
שלום לצוות הרפואי אני בת 23 סובלת מבעית הפלות חוזרות כבר שנתיים וחצי הריון ראשון : שבוע 15 הופסק דופק עובר כל הבדיקות תקינות הריון שני : 16 שבועות . הופסק הדופק כל הבדיקות תקינות קרישיות : אין הריון שלישי : 41 שבוע . העובר מת לפני הלידה בשעות ואין סיבה למוות כל הבדיקות תקינות קרישיות : אין הריון רביעי : הפלה טבעית בשבוע 3 כל הבדיקות תקינות קרישיות : אין הריון חמישי : הופסק דופק בשבוע 8 כל הבדיקות תקינות קרישיות : אין נלקח עובר לבדיקה גיניטית אבל הרופה מסביר נלא חושב שיש בעיה גיניטית כי היה הריון שלם אני מטופלת בבית חולים מאיר בכ"ס על ידי פ' פייגין אני מבקשת התיעצות והמלצות מודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליבי ליבי אליך
ג'ווווו04/03/2009ובע"ה שהשנה תחבקי בילד /ה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצה לא רפואית לך ולכל הבנות!!!!!
טלי04/03/2009אין לי מה לומר..... פשוט ביש מזל , תלכי לאיזה רב רציני , אפילו ברמה של אדמור. לפעמים צדיק יכול לגזור ואלוהים מקיים. אני לא דתייה בכלל, לי היה סיפור שונה משלך (פרופסור אחד שלא אזכיר את שמו) אמר לי שאני עקרה מולדת - חסרת תקנה ושרק תרומת ביצית יכולה לאפשר לי הריון. הייתי אצל האדמור מנדבורנה (יושב בבני ברק)לבשתי שמלה , מטפחת על הראש (שוב אני לא דתייה!!!) יושבת מחכה ובוכה.....חודש אח"כ עשיתי הפרייה ונקלטתי להריון , לא מתרומת ביצית!!! א ם תשימי לב , אני מאוד פעילה בפורום הזה ומנסה לעזור להרבה בנות פה (תותית, לימונית, הריונית......הרבה מכירות אותי פה ) והסיבה היא שאני הצבתי לעצמי מטרה שהיא נתינה, נתינה עבור הנתינה והמתנה שניתנה לי , כמו שאני הייתי במצוקה ורציתי עזרה, כך אני רוצה לעודדאותך ואת הבנות פה. זכרו גם אם יגידו לכם שאין סיכוי, אל תוותרו לפעמים ברכה של צדיק (לא סתם רב) יכולה לשנות גורל!!!! ושוב אלייך אחותי, אם יש לך אנשים בבני ברק , תפעילי קשרים להגיע אליו, זה קשה אבל במקרים מיוחדים הוא מקבל .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליבי איתך
אלכס04/03/2009יכול להיות שהגיע זמן לשנות רופא, יתכן ורופא אחר יבצע בדיקות אחרות ויעלה על הבעיה, חוץ מזה - משנה מקום משנה מזל תשארי אופטימית, זה יגיע !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכולם. תודה לכל מי שמחזקת אותי
אמל04/03/2009תודה לכולם. תודה לכל מי שמחזקת אותי אמת הרופה הזה הוא החדש שלי והוא מהיום מטפל בי ואני מרגישה תקווה מאז שביקרתי אצל פרופיסור פייגין אמן אני מרגישה שיכול להשתנות לכל בעזרת השם תודה שוב לכולם מכל הלב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמל שלום
פרופ' שחר קול05/03/2009עד כה עברת דרך קשה ואכזרית.
אני בטוח שאת בידיים טובות, ושיעלה בידי הצוות המטפל בך להביא לסיום מוצלח של ההריון הבא.
חיזקי ואימצי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרופאים בסופו של דבר מוגבלים .....
מירי29/05/2010בס"ד
כאב לי לשמוע את הדרך הקשה שעברת.
אני מצטרפת להמלצה להגיע לרב גדול , רב עובדיה יוסף, רב איפרגן. יש דברים שהם מעבר ליכולות
ולהבנה של הרופאים.
עלי והצליחי ותזכרי לחבוק ביחד עם בעלך עוד הרבה ילדים.
מירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברכות
לי30/05/2010היי רווית שיהיה בשעה טובה והכי הכי קל
הייתי שמחה שתברכי אותי אך איך ניתן לשלוח לך למייל?
תודה ושוב ברכות מכל הלב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה להעיל לא ממוקמת במקום הנכון
לי30/05/2010ההודעה להעיל לא ממוקמת במקום הנכון סליחה לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)