מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מבקשת את התייחסות הרופאים לדבריישני03/03/2009
רופאים נכבדים, שלום, קראתי את השרשור העוסק בהשמנה והרגשתי צורך לכתוב את דבריי אלו. כמי שעוברת טיפולי פוריות (זריקות בגונל) כבר חצי שנה, וכבחורה רזה, אני חייבת לציין שחל שינוי בגופי, מן השמנה לא ברורה (בטן נפוחה "מעוטרת" בצמיג הנראה בצידי המותניים). העלייה במשקל מתבטאת בסה"כ בקילו, אבל בפועל נראית הרבה יותר ושוב בגלל אופן ביטויה. השמנה זו נראית יותר כהתעבות העור, התעבות רקמות (פיברוזיס),כשומן לא רגיל , השמנה הדומה בפירוש לצלוליטיס- Cellulite ולמעשה השומן בה לכוד ברקמות התת עוריות. צלוליטיס נובע כידוע לכם ודאי מעודף הורמונים (בין השאר), וגם בטיפולי הפוריות השומן לכוד ברקמות התת עוריות , ולכן הוא גם אולי לא מתפרש על ידכם כהשמנה במונח של שומן רגיל ועליה במשקל, אלא כשומן אחר, כשומן הלכוד ברקמות התת עוריות, גרוע הרבה הרבה יותר בעיני, היות ואותו קשה ואף בלתי אפשרי להוריד (אלא אולי בעבודה סיזיפית, מתמידה משולבת של ספורט אינטנסיבי ותזונה מאוד מסויימת וגם זה בספק). כאמור מנסיוני האישי, ככה נראה השומן שהצטבר אצלי, בסך הכל קילו אחד יותר שנראה כמו שלשה, נראה כעור מעובה בצידי המותן, ועל אף שאני מקפידה על התזונה מאד ואף יותר מבכל חיי, איני מצליחה להשיל את ה-בסה"כ קילו. אשמח לשמוע את תגובתכם לדבריי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי די!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!נמאסת
דנה04/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגידי מה יהיה כשתקלטי להריון
תותית04/03/2009גם אז תעשי דיאטה ההורמונים אינם הגורם להשמנה אלא רגשי האשם שלך מי שבאמת אבל באמת רוצה הריון תעשה הכל מהכל אז די באמת נימאס הנושא מיצא את עצמו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי טלי אני אשמח לקבל פרטים
אילי08/03/2009הי טלי אשמח לקבלפרטים של האדמור שביקרת אצלו תודה אילי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לאילי
טלי09/03/2009האדמו"ר מנדבורנה יושב בבני ברק יש לו מקום קבלה צמוד לישיבת נדבורנה אין לי כתובת מדוייקת וגם לא טלפון, בעלי מקורב מאוד אז ניגשנו בלילה. הוא מקבל בשעות הלילה מ-10 בלילה , יש לו סוללה של עוזרים, פשוט לגשת לשם ולבקש להיכנס (יותר נכון להתחנן) תגיעי לבני ברק , תשאלי איפה יושב האדמו"ר מנדבורנה, כולם יודעים. י
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי תודה
אילי09/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדי שלום
פרופ' שחר קול04/03/2009איני מומחה למטבוליזם של השומן, ולצורות השונות של הצטברותו בגוף, לכן לא אוכל לענות ספציפית על שאלתך.
יחד עם זאת, מציע להיגמל מהכינוי "הורמונים" כאשר מתייחסים לגונל ודומיו. מדובר ב - FSH , הקיים באופן טיבעי בגופם של נשים וגברים כאחד.
ה - FSH מגביר את כמות הזקיקים המיוצרים, וכמובן גם את רמת האסטרדיול, וזאת לזמן קצר של מספר ימים.
לעומת זאת, לאורך כל תקופת ההריון (38 שבועות נטו) האסטרדיול גבוה, ובאופן רצוף. רקמת השומן אינה יודעת להבחין האם האסטרדיול נוצר בשחלה כתגובה לגונל, או מהשליה של ההריון המתפתח. לכן לא נראה לי סביר כי פיזור השומן וסוגו (לכוד או לא לכוד) יכולים להיות שונים בשני המצבים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה ל- ד' ולתותית
שני04/03/2009קראתי את תגובתכן ואני חייבת לומר שבשל העובדה שאנו לא מכירות, אין אנו יודעות מה מביא כל אחת ואחת בפורום לשאול את שאלותיה כאן ולהתמקד בדברים מסויימים מסיבה זו או אחרת. כבני אדם כל אחד/אחת חווה את חויותיו הוא שמשפיעות עלינו בצורה זו או אחרת. אולי בעבר סבלתי מהשמנת יתר? אולי השמנת היתר השפיע על הבטחון שלי? אולי קשה לי לעלות שוב 10 קילו? ואולי גם לא. אף אחד לא יודע בודאות מדוע נשאלות שאלות כאלה ואחרות. אתן לא חייבות להגיב, אפשר גם להתעלם. יותר מכובד לדעתי מלכתוב דברים בוטים (שממילא לא תורמים) מבלי שיודעים את התמונה כולה. עצתי לכן, אל תמהרו לשפוט אנשים, קצת רגישות, סבלנות, סובלנות ואמפתיה. בסה"כ כולנו כאן מאותה סיבה.. מאחלת לכן שהות קצרה בפורום, וגם לעצמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל-עדי
תותית05/03/2009די די עם ההשמנה לא השמנה את ודאי כמוני רוצה להשיג את ההריון המיוחלל אבל תני לראש שלך להירגע מהמחשבות(יצליח לא יצליח אשמין לא אשמין זקיקים לא זקיקים פרוג' E2 וכו') האמיני לי זה יבטיח את הדרך הנכונה להצלחת הטיפול אל תתעסקי במשמין לא משמין תני לרופאים לעשות את שלהם אחר הלידה דאגי לתזונה נכונה והאמיני לי האמיני לי שתרדי את כל מה שעלית אם פגעתי בך מצטערת אבל הנושא נדון הרבה בפורום הנ"ל עד כדי כך שזה כבר מציק בהצלחה לכולנו :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)