רירית ואוביטרל

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• רירית ואוביטרל
    04/03/2009

שלום, הבנתי שב-IVF מסתכלים על עובי הרירית ביום הזרקת האוביטרל והוא זה שחשוב - האם זה אומר שמרגע הזרקת האוביטרל הרירית מפסיקה להתעבות? השאלה שלי נובעת מהעובדה שיש לי בעית רירית (הרירית שלי לא עברה אף פעם את ה-7.5-7.6 מ"מ כאשר הזקיק המוביל היה כבר 22 או 23 מ"מ) והחודש אני עושה פעם ראשונה IVF טבעי ואתמול נצפה זקיק בגודל 15.5-16 מ"מ והרירית היתה 7.2 מ"מ (שבשבילי זה מעולה, כי בשלב הזה הרירית שלי תמיד היתה 6 מ"מ אם לא פחות). בכל מקרה התבקשתי להזריק אתמול בלילה אוביטרל לצורך שאיבה ביום חמישי מחשש שלא נפספס את הביוץ. אני מרגישה שעד שיש לי חודש טוב מבחינת הרירית אנו נאלצים להפסיק את צמיחתה עם האוביטרל.האם זה נכון? אני לא יודעת אם זה משנה לתשובה אבל התמיכה שאני אקבל היא רק אוביטרלים (לאורך השבועיים) ודקא אחת בשלב מאוחר יותר. תודה מראש!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רירית ואוביטרל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בר שלום

פרופ' שחר קול
    04/03/2009

אין צורך במעקב אחר הרירית מעבר ליום מתן האוביטרל.
    הרירית שלך - בעובי תקין.
    חשוב מאוד לברר האם מרקם הרירית תקין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו