מה הסיכויים?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מה הסיכויים?
    עדן
    04/03/2009

ערב טוב לרופאים הנכבדים.. מספר שאלות. ביום 3/3/09 עשיתי הזרעה תוך רחמית... ב1/3/09 הייתי אצל רופאת נשים שלי, שאמרה לי שרירית בגודל /עובי (לא יודעת בדיוק), נראה לי עובי, יותר הגיוני :) 8 מ"מ.. וישנם 3 זקיקים המוכנים לביוץ, לא אמרה לי מה אורך של הזקיקים.. ב1/3 הזרקתי אוביטרל בשעה 1 בלילה. ההזרעה התבצעה ב3/3 בסביבות שעה 17. זרע תקין.. בזמן שעשיתי את ההזרעה ממש הרגשתי ביוץ, כאב לי פשוט נורא בצדדים במקום של השחלות.. 1. לאור הנתונים הנ"ל, מה הסיכוי להריון. אני בת 27 ובעלי 30... 2. במידה ונקלט בעזרת ה', אני אמורה להרגיש משהו? גודש בחזה, בחילות וכו' אפילו בשלב הזה? 3. מהיום ממש אני מרגישה נורא נפוחה בבטן ויש לי כאילו כאבי מחזור חלשים. האם תקין? 4.האם מותר להמשיך להתנהג כרגיל? או להימנע מפעילות גופנית? תודה מראש ולילה קסום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה הסיכויים?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום בקי

ד''ר דוד ישי
    04/03/2009

הסיכוי 15-20 אחוז
    את לא אמורה להרגיש משהו מיוחד
    התחושות נורמליות. אם הכאבים יחמירו והבטן תתפח יותר, לכי לבדיקה
    את יכולה להתנהג כרגיל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר... דחוף..

עדן
    04/03/2009

למה הסיכויים הם כל כך נמוכים? האם בגלל עובי הרירית 8 מ"מ.. האם תקין? או בגלל הגיל שלי? או בגלל שהיו רק 3 זקיקים? האם IVF יגדיל את הסיכוי: :(

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דילגתם עליי....

עדן
    05/03/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום בקי

ד''ר דוד ישי
    05/03/2009

זה הסיכוי הממוצע בתנאים הטובים ביותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה !!

כרמית
    05/03/2009

ד"ר שחר קול רק רציתי לומר המון תודה על המענה המהיר ועל התשובות המרגיעות אני מצטרפת למילים של ג'ווווווווו ישר כוח !!!!!!!!!!! הפורום הזה כל כך חשוב ועזר לי באופן אישי בכל בעיה והתייעצות. תודה רבה רבה רבה על הכל !!! כרמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו