מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה הסיכויים?עדן04/03/2009
ערב טוב לרופאים הנכבדים.. מספר שאלות. ביום 3/3/09 עשיתי הזרעה תוך רחמית... ב1/3/09 הייתי אצל רופאת נשים שלי, שאמרה לי שרירית בגודל /עובי (לא יודעת בדיוק), נראה לי עובי, יותר הגיוני :) 8 מ"מ.. וישנם 3 זקיקים המוכנים לביוץ, לא אמרה לי מה אורך של הזקיקים.. ב1/3 הזרקתי אוביטרל בשעה 1 בלילה. ההזרעה התבצעה ב3/3 בסביבות שעה 17. זרע תקין.. בזמן שעשיתי את ההזרעה ממש הרגשתי ביוץ, כאב לי פשוט נורא בצדדים במקום של השחלות.. 1. לאור הנתונים הנ"ל, מה הסיכוי להריון. אני בת 27 ובעלי 30... 2. במידה ונקלט בעזרת ה', אני אמורה להרגיש משהו? גודש בחזה, בחילות וכו' אפילו בשלב הזה? 3. מהיום ממש אני מרגישה נורא נפוחה בבטן ויש לי כאילו כאבי מחזור חלשים. האם תקין? 4.האם מותר להמשיך להתנהג כרגיל? או להימנע מפעילות גופנית? תודה מראש ולילה קסום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום בקי
ד''ר דוד ישי04/03/2009הסיכוי 15-20 אחוז
את לא אמורה להרגיש משהו מיוחד
התחושות נורמליות. אם הכאבים יחמירו והבטן תתפח יותר, לכי לבדיקה
את יכולה להתנהג כרגיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר... דחוף..
עדן04/03/2009למה הסיכויים הם כל כך נמוכים? האם בגלל עובי הרירית 8 מ"מ.. האם תקין? או בגלל הגיל שלי? או בגלל שהיו רק 3 זקיקים? האם IVF יגדיל את הסיכוי: :(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילגתם עליי....
עדן05/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום בקי
ד''ר דוד ישי05/03/2009זה הסיכוי הממוצע בתנאים הטובים ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה !!
כרמית05/03/2009ד"ר שחר קול רק רציתי לומר המון תודה על המענה המהיר ועל התשובות המרגיעות אני מצטרפת למילים של ג'ווווווווו ישר כוח !!!!!!!!!!! הפורום הזה כל כך חשוב ועזר לי באופן אישי בכל בעיה והתייעצות. תודה רבה רבה רבה על הכל !!! כרמית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)