כתמים חומים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• כתמים חומים
    רחלי
    05/03/2009

שלום רב, בת 29. שמתי לב שבשני המחזורים האחרונים שלי שנמשכים כ- 23, 24 ימים, הביוץ מתרחש ביום 13 או 14 (על פי בדיקות ביוץ וחום השחר). כפועל יוצא מכך סברתי כי אני סובלת משלב לוטאלי קצר (עשרה או תשעה ימים). אף על פי כן המשכתי במדידות חום השחר גם אחרי שהופיעו סימנו המחזור הראשונים וגיליתי שהחום נשאר גבוה (כפי שהינו אחרי הביוץ) גם ביומיים הראשונים של המחזור. כמו כן גיליתי שהיומיים הראשונים של המחזור הם למעשה רק כתמים חומים(רבים אמנם אך ללא דם אדום - סליחה על התיאור). רק היום, יום שלישי למחזור, התחיל לי דימום אדום משמעותי והטמפרטורה צנחה. האם ניתן להחשיב את שני ימי הכתמים כחלק מהמחזור הקודם?? כיצד ניתן למנוע דימום מקדים זה? אפשר לומר אם כן שאין לי שלב לוטאלי קצר??????? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתמים חומים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תמי שלום

פרופ' שחר קול
    05/03/2009

הימים של הדימום הקל אינם מחזור. לא ניתן למנוע כתמים אלו, ולמען האמת הם חסרי משמעות.
    שלב לוטאלי קצר - אבחנה נדירה מאוד!!!
    בכל מקרה, האבחנה על בסיס בדיקות דם ולא מדידת חום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו