שאלה לד"ר קול

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לד"ר קול
    נועה
    06/03/2009

בעזרת ה' ביום חמישי הקרוב אני אעבור הזרעה ללא כדורים האם כדאי לי יום יומיים לפני לעשות דיקור סיני שמעתי שזה עוזר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לד"ר קול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איני מתמצא

פרופ' שחר קול
    06/03/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדר קול: אני לא מבינה!

הדס
    06/03/2009

בעבר כמה פעמים כתבת שאתה ממליץ על דיקור סיני בעניין של פוריות וגם התראיינת בעיתון בעניין הזה והזכרת מחקרים שתומכים בזה מחוץ לארץ והמלצת גם פה לפני כמה זמן וגם פעם או פעמיים הפנת אותנו למספר טלפון של איזה מדקר מזיכרון ופתאום אתה כותב שאתה לא מתמצא. איך זה? אני כבר ממש מבולבלת. בעקבות המלצתך אני עכשיו בטיפול דיקור במקביל לטיפולים. אשמח להבין מה קורה ומה מומלץ. תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיקור סיני

פרופ' שחר קול
    06/03/2009

היזכרתי מחקרים, כולל בעיתון מדעי מאוד נחשב (BMJ ) , המביאים נתונים המוכיחים שדיקור סיני עוזר.
    אני באופן אישי לא עוסק בתחום הדיקור, ואיני מבין בו כלל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו