פרולקטין

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פרולקטין
    עמית
    06/03/2009

שלום, אני בת 31.5 ללא ילדים ולא בהריון כרגע, המחזור שלי סדיר,28יום,אין בעיה של ביוץ,יש לי בעיה של גושים בשד(אולי זה קשור לבדיקה?) הבנתי מהרופאה שזה רק קצת מעל הנורמה. ביצעתי בדיקת פרולקטין ביום ה-8 למחזור והתוצאה הייתה 812mU/L , הרופאה נשים אמרה לי לחזור שוב על הבדיקה, שאלותיי הן- 1.האם יש זמן מסויים בחודש של המחזור שרמת הפרוקטלין נמוכה יותר או גבוהה יותר או נורמלית? כלומר אם נניח ואני אבצע אותה שוב ביום ה-20 למחזור היא תצא לי נמוכה יחסית או אולי גבוהה מהתוצאה הקודמת? 2.איך אפשר שרמת הפרוקטלין תהה לי נורמלית? ביצעתי אותה לאחר 3 ש' עירנות מוחלטת,ולאחר ריצה. סליחה על אורך ההודעה, תודה רבה וחג פורים שמח!! עמית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרולקטין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עמית שלום

פרופ' שחר קול
    06/03/2009

1. רמת הפרולקטין אינה ממש משתנה לפי מחזור הווסת.
    2. בדיקה חוזרת שלא לאחר מאמץ גופני.
    למעשה, אין ממש משמעות לעליה המתונה בפרולקטין אצלך, ואין ממש חשיבות לתיקון הרמה באופן תרופתי, כל זמן שיש ביוץ סדיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך! ושוב חג פורים שמח (-:

עמית
    07/03/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו