דימום קל

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דימום קל
    אוריאל
    05/08/2007

שלום
    אני הפסקתי גלולות לפני 3 חודשים אחרי שנים שלקחתי מאז קבלתי פעמיים כל 28 יום הפעם האחרונה שקבלתי הייתה ב-1/7 ומאז כלום כלומר אני ב-י"מ 35.
    אני ובעלי עבדנו מ- י"מ 6 (עם הפסקות מנוחה של יום-יומיים) עד י"מ 20
    בי"מ 26 עשיתי בדיקת הריון וכלום. בי"מ 30 (יומיים איחור) עשיתי בדיקת הריון וכלום. בי"מ 31 עשיתי בטא ויצא 0.58 וגם זה כלום.
    אתמול בי"מ 35היה לי קצת דימום עם הניגוב ונעלם
    השאלה שלי היא : לפי הטווח שבו עשינו את זה האם יש סיכוי שזה עדיין הריון ועשיתי בדיקות מוקדם מידי ורק אתמול היה השתרשאות??כי בעצם הפסקנו בי"מ 20 וזה לפני שבועיים...
    חייבת לציין שיש לי פטרייה לכן ביום חמישי הייתי אצל הרופא והוא נתן לי למשך 7 ימים להזריק בערב עם מבחנה תרופה לפטריה, האם הדימום הקל יכול להיות קשור לזה?
    אודה לך על תשובה
    אורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום קל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוריאל היקרה:

פרופ' שחר קול
    05/08/2007

יתכן ובחודש האחרון לא היה ביוץ במועד הרגיל, ואולי לא היה בכלל. קשה לדעת לפי התיאור שלך. רצוי לבדוק הורמונים נוספים, במקביל להורמון ההריון, כדי לשפוך אור על מצבך.
    טיפול אנטי פיטרייתי אינו גורם לדימום.
    יש לבדוק את מקור הדימום, ולשלול דימום הצואר הרחם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו