עזרה בבקשה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה
    בר
    09/03/2009

בוקר אור ד"ר. עשיתי אתמול מעקב זקיקים לאחר 10 ימי של הזרקת גונל F במינון 75. היה זקיק בגודל 14 מ"מ ו 2 בגודל 12 מ"מ. נאמר לי להזריק ביום רביעי מזרק וחצי של אוביטרל ולקיים יחסים ביום חמישי בלילה וביום שישי בבוקר. בדיקות דם: Estradiol 1407.0 pmol/L Progesterone 0.6 nmol/L LH 3.2 mIU/mL שאלותיי הן: 1. האם הזקיק יספיק להגיע ביומיים לגודל של 18 מ"מ??? האם אני לא מזריקה אוביטרל מוקדם מדי? האם אני לא צריכה לעשות מעקב זקיקים ביום שלישי שוב? 2. מדוע מזרק וחצי ולא מזרק אחד של אוביטרל? האם יש תופעות לוואי? כאבים? 3. האם גונל F מנפח את הבטן? 4. תודה רבה ד"ר, שיהיה לך חג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה

פרופ' שחר קול
    09/03/2009

1. אם אני מחשב נכון - 3 ימים, לא יומיים. סביר כי יגיע לקוטר הנידרש.
    2. לא יודע. היצרן ממליץ על מזרק אחד. מה משקלך? אין תופעות לוואי.
    3. כן, באופן זמני.
    4. חג שמח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני 1.63 ומשקלי 75.

בר
    09/03/2009

אני 1.63 ומשקלי 75.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוצה להודות על התשובה מהירה !!!!!

lili
    09/03/2009

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזרק אחד - מספיק

פרופ' שחר קול
    09/03/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו