מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תמיכה כביטחון בלבדאיילה09/03/2009
תודה לאל אני שבוע 5+1 החזרת עוברים מופשרים על בסיס ביוץ טבעי עם תמיכה של אנדומטרין בלבד פעמיים ביום מיום ההחזרה. ביום ה-12 הפרוגסטרון יצא 114.8 nmol/l וביום ה- 14 הפרוגסטרון 118.1. אני יודעת שאין צורך בתמיכה על בסיס ביוץ טבעי ואכן הרופא אמר לי שאני יכולה להפסיק אבל כיוון שחששתי ורציתי להמשיך ליתר ביטחון אמר שאפשר והמשכתי עוד שבועיים עד האולטראסונד. 1. שאלתי היא האם זה עשוי להזיק? האם יכול להיות מצב של עודף כיוון שגם הגוף מפריש פרוגסטרון בהריון? 2. בלי קשר, יש לי מידי פעם מעין כאבי מחזור חלשים למשך דקות בודדות, האם זה טבעי בהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קטי שלום
פרופ' שחר קול09/03/20091. לא יזיק.
2. טבעי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך מאתמול - לחוצה
איילה10/03/2009אודה לך אם תוכל לקרוא שוב את שאלתי הראשונה לגבי התמיכה. אני שוקלת להפסיק כי יש לי כאבים בצד שמאל במפשעה וחלק של הערווה באותו הצד כאילו בעצם שמתחת, אני לא יודעת איך להסביר את הכאב. זה IVF שני שלי וגם בקודם שהיה עם עוברים טריים היו לי אותם הכאבים ונאמר לי שזה כנראה בגלל השחלות המוגדלות אבל כעת ההחזרה על ביוץ טבעי וללא שחלות מוגדלות וללא נטילה של אסטרופם אלא רק אנדומטרין וגם אז זה החל מהשימוש בנרות אז אני ממש מפחדת שמשהו לא בסדר, קראתי בעלון של התרופה שאחת התופעות הנדירות שאם קיימת חייבים להפסיק היא כאבים במפשעה. אלו כאבים שלא חוויתי לפני הטיפולים והשימוש באנדומטרין. האם זה מסוכן? ממה זה יכול להיות? האם כדאי לעשות אולטרסאונד ולראות כי מרגישה שזה לא קשור לרחם... 2. אם אפסיק עם התמיכה, בטוח שלא ירד הפרוגסטרון או יפסיק לעלות??? אני מפחדת להפסיק אבל מרגישה שזה לא עושה לי טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיילה שלום
פרופ' שחר קול10/03/2009מקור הכאבים, וכן הקשר שלהם לאנדומטרין - אינו ברור. יש מקום לבדיקה.
אם המחזור טבעי, והיה ביוץ - אין צורך בתמיכה כלשהי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך המהירה, האם בדיקה
איילה10/03/2009אצל רופא הנשים שלי באולטראסאונד או רופא אחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא נשים
פרופ' שחר קול10/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)