מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ד"ר קול-זקיקיםתותית10/03/2009
היי בדיקת א.ס. מהיום מראה-צד ימין זקיקים גודל 16,17,15,14,12,12,13 וקטנים מרובים צד שמאל -16,15,13,14 וקטנים מרובים רירית 12 בד' הדם עדיין אין תשובות האם יום השאיבה מתקרב ? נוטלת 3 אמפ' מנוגון + 1 מזרק אורגלוטרון לכמה צריך להגיע זקיק בשל? ומה תפקידו של האוביטרל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תותית שלום
פרופ' שחר קול10/03/2009נראה מתאים ליום שישי.
רוצים לראות 3 זקיקים או יותר מעל 17 ממ.
האוביטרל משלים את הבשלת הביצית, ומתזמן את הביוץ.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר קול תודה רבה ! על המענה המהיר
תותית10/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר קול-דקא
תותית10/03/2009נתנו לי מרשם של 2 אמפ' דקא 0.1 האם אצטרך להזריק אות לפני השאיבה ןמה תפקידו רק בצהריים אדע המשך מהלך טיפול אבל אני רוצה להיות מוכנה עם המרשמים תודה על המיומנות והמהירות (-: חג שמח!!!!!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול10/03/2009דקפפטיל אולי יחליף האוביטרל כדי למנוע סיכון של גירוי יתר שחלתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר קול-ב.דם
תותית10/03/2009היי שוב בינתיים בד' דם הגיעו: E2 - 9610 PRO.- 2.4 LH- 3.6 מה זה אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול10/03/2009תקין, וצפוי.
יש לשקול הסיכון לגירוי יתר שחלתי, ולהחליט כיצד לגרום לביוץ. אוביטרל או דקפפטיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר קול-זה מגיע
תותית11/03/2009בבד' דם מהיום : E2- 9345 למה ירידה ? PRO. - 3.7 למה עליה? LH- 2.3 למה שוב הירידה? בדיקת ה-.א.ס. מצביעה על זקיקים מרובים גודל 18 ועוד כל מיני גדלים איך ציינה הרופאה המון זקיקים מכל הגדלים נאמר לי להזריק היום אוביטרל השעה 22:45 בלילה (האם גם לבטן?) מחר לא להזריק כלום ולהגיע ליום שישי בבוקר לשאיבה באלישע האם תהיה שם.... תודה
פרופ' שחר קול11/03/2009נשמע בסדר גמור.
לא אהיה באלישע בשישי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה (-: וחבל )-: אולי להחזרה
תותית11/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב אני אחרי-ד"ר קול
תותית18/03/2009היי אני אחרי השאיבה ב-13.03.09 נשאבו 7 ביציות 2 לא שרדו 5 הופרו ובבואי להחזרה עוד אחד לא שרד ז"א נשארו 4 עוברים עכשיו שאלותי: כשאמרו לי לבוא ביום א' 15.03.09 להחזרה הגעתי כשהייתי כבר על הכיסא עם "הכל" כבר מוכן נכנסה מירה ואמרה לד"ר לויט למה באתי היום הלא הוא רשם שראו שיש גירוי שחלתי אבל מכיוון שכבר באתי והיית שם החזירו לי את העוברים האם זה יכול להכשיל כי אמנם כאב לי אחרי השאיבה אבל אלה היו כאבים "נסבלים". ולמה לא הסבירו קצת על טיב העוברים לכמה התחלקו למה לא ראינו אותם לפני ההחזרה כמקובל על צג המחשב עד כה הכל היה בסדר הצוות שולט בחומר הרופאים מיומנים אבל חוסר האירגון ובילבול שנוצר שם לקראת הסוף באלישע קצת הדאיגה אותי אני פשוט לחוצה אתה בטח מכיר את הרוטינה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין הוחלט אוביטרל
תותית18/03/2009ב-11.03.09 הוזרק אוביטרל שעה 22:45 בלילה
פרופ' שחר קול18/03/2009אני משוכנע שהיו עונים לכל שאלה שהיתה נשאלת לגבי איכות העוברים.
הצגת העוברים על המסך - לא נהוג באלישע. בכל מקרה, כל העוברים נראים זהים בעין בלתי מיומנת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)